Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüzesség elvesztése? 18/L
Van egy fiú, akivel teljes mértékben hullámhosszon vagyunk, bízunk egymásban, tényleg teljesen kiegészítjük egymást és van is köztünk valami kötelék de nem vagyunk szerelmesek csak szeretjük egymást. És attól még, hogy nem járunk gondolkozom azon, hogy neki adom a szüzességem. Tudom, hogy ő odafigyelne rám, jót akar nekem, vigyázna rám stb. De ő kapcsolatot nem akar hanem csak barátság extrákkalt, hogy támogassuk egymást érzelmileg, csináljunk közös programokat de ne járjunk.. Szerintetek ez mennyire jó ötlet így? Én régen mindig úgy képzeltem, hogy majd az első szerelmemnek adom és hát ez most nagyon nem így van.. Vagy nem izé ha már 18 évesen nem leszek szűz? Ez nem jelent semmit már?
Előre is köszönöm a válaszokat.:3
"És attól még, hogy nem járunk gondolkozom azon, hogy neki adom a szüzességem"
Ha ezt érzed jónak akkor tedd ezt
"De ő kapcsolatot nem akar hanem csak barátság extrákkalt"
Viszont én úgy érzem hogy te meg kapcsolatot akarsz tőle amit ő viszont nem akar, így jobb ha te is csak barátként tekintesz rá szerintem, mert ez a barátság extrákkal dolog elég rosszul sülne el ha amúgy közben te szerelmes vagy ő meg nem érez semmit.
" Ez nem jelent semmit már"
Ezt pedig neked kell tudnod. Ha fontos neked hogy olyannal legyen az első akit tényleg szeretsz akkor hagyd. De valóban sokan vannak akiknek ez már nem számít úgyhogy te döntsd el, hogy mit akarsz.
Ne csinálj ebből ekkora ügyet, mert csak saját magadat gátolod!
Már rég neki kellett volna adnod, akkor tovább tudtál volna fejlődni érzelmileg, mert jelenleg olyan mintha még pelenkát hordanál.
A szingli világban egy dugás a hét fénypontja, egy házasságban mindennapos rutin, mint a borotválkozás...
Az csak egy állapot, semmi több, nem kell túlmisztifikálni.
Csak annyit jelent, hogy addig nem szexeltél, utána meg már bátrabban fogsz.
nekem sose ment ez az asszimmetrikus érzelmekkel teli kapcsolat. felemészti az embert. én személy szerint nem ajánlom.
bár cinikus, de elejtem, hogy éppenséggel komoly kapcsolatot keresnék...
az biztos, hogy le kellene nyomnod pár tucat emberrel néhány randit és ha utánuk is így gondolod, akkor alkalminál megállapodhatsz. tapasztalatnak jó lesz.
Nem kell keresni a komoly kapcsolaot, mivel félig rajtad áll, hogy komollyá teszed e.
Valakivel lehet, valakivel nem.
Kapcsolatot szeretnél? Ő nem? Akkor mi a fszomnak?
Le leszek pontozva, de vannak olyan fiúk akik a szűz kevésbé 'cafkább' lányokat preferálják?
Nem mondom, hogy szívesességet teszel jövőbeli énednek, de mi a fsznak kell lefeküdni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!