Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul esik, mit csináljak?
Figyelt kérdés
A barátom nyáron két hétre elmegy a világ másik végére nyaralni a haverjaival. A barátom elhívott, mert tudta, hogy engem is érdekel a hely, ahova mennek, de a barátai mondhatni megtiltották, hogy menjek, arra hivatkozva, hogy "bros before hoes". Tehát, hogy lényegében tönkretenném a hangulatot. Azt is mondták, hogy tőlük odamehetek a barátomhoz miután ők már elmentek onnan, csak közben ne.
Ehhez még hozzájárul az is, hogy az egyik haverja kijelentette, hogy ott főleg csajozni akar meg. Kicsit rosszul esik, hogy más, idegen lányok nem bomlasztanák a közeget, de én, aki már egy éve együtt vagyok a barátommal igen.
de nem az zavar h bulizni mennek....hanem az, hogy nyíltan ki lett mondva, hogy csajozás lesz és, hogy a random nők gondolom nem fognak zavarni. Illetve ez az idióta concept, hogy mindig a haverok az elsők és mindig nekik kell igazat adni
2022. máj. 10. 12:26
12/21 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretem ezt a fiút, sosem tudnám bántani vagy megcsalni és az esik rosszul, hogy az egészhez így állnak hozzá. Nem az a bajom, hogy elmegy nyaralni, hanem az, hogy először elhív aztán mégsem, mert a haverok megtiltják, ráadásul arra hivatkozva, hogy "bros before hoes", meg, hogy kint úgyis nőzni, meg egyéb dolgokat fognak csinálni. Nem úgy érzem, hogy ezt érdemlem, ilyen minőségben. De lehet tévedek.
2022. máj. 10. 12:30
13/21 anonim válasza:
#12 akkor vagy megbízol benne és hiszel neki, ha azt mondja nem fog csajozni. Vagy nem bízol meg benne és rá megy a kapcsolatotok később. Párod mit mond?
2022. máj. 10. 12:37
14/21 anonim válasza:
Nálunk is szoktak a fiúk és a lányok is csinálni külön programot. Ha csak fiúk mennek, akkor tényleg fura lenne, ha egyikük vinné a barátnőjét. Ha mások is viszik, akkor nyilván egyértelmű, hogy te is mehetnél.
Ha direkt csajozni mennek, akkor az én barátom nem menne el velük, hanem mi kettesben mennék.
2022. máj. 10. 12:48
15/21 anonim válasza:
Megértelek...elég nagy pöcsök a haverjai, egy csomószor nyaraltam úgy hogy valaki hozta a csaját, soha semmi problémát nem csináltunk belőle...nem tudom miért bomlasztanád a hangulatot a barátod helyébe inkább nem is mennék velük ezek után szerintem.
2022. máj. 10. 14:20
16/21 anonim válasza:
"Bros before hoes, not before your girl"
2022. máj. 10. 14:54
17/21 anonim válasza:
Szemèlyes tapasztalat: ugyan ez, csak belföld. Pàrom nem húzta le a hangulatot, nem volt gàz. sràcok csajok tudtak "kapcsolatot" teremteni, annyi hogy mindendki sajàt szobàban volt.voltunt kajàldàba, szôrakozó helyen, kocsmàba, ès semmi problèma nem volt....
2022. máj. 10. 20:32
18/21 A kérdező kommentje:
Nekem vlhogy sosem volt probléma ha az en vagy vlki mas baratja ott volt. 🤷🏿♀️
2022. máj. 10. 20:50
19/21 anonim válasza:
Nem értem mit kell ezen rugózni. A barátai nem akarják hogy ott legyél, ezek szerint ő sem akarja hogy a barátaival egyszerre legyél. Most ezt vagy elfogadod és szerveztek egy időpontot amikor ketten lesztek, vagy nem fogadod el és hisztizel neki ami miatt vagy enged vagy szakít. Valaszthatsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!