Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányszor feküdhet le egy 16-18 év közötti pár egymással mondjuk fél év alatt?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy elég furcsa kérdés, de most fűzök egy lányt akinek már volt 3 kapcsolata is 17 éves koráig és mindegyik fél-egy év hosszúságú volt kb. Azon gondolkodtam hányszor feküdhetett le akkor így nagyjából a palijaival?2022. máj. 7. 21:53
1/17 anonim válasza:
Nem mindegy az neked? Szerintem nem sok közöd van hozzá, másrészt itt senki se tud neked érdemi választ adni. Max a lány tudna, de szerintem nem fogadná jó néven, ha rákérdeznél.
2/17 anonim válasza:
Attól függ.
Az első kapcsolatában lehet, hogy vártak valamennyi a szexszel.
Aztán vagy belevetették magukat, vagy nem. A többivel szintén. Vagy sokat szexeltek, vagy nem.
Ha tudni akarod, kérdezd meg.
3/17 A kérdező kommentje:
Tőle nem akarom megkérdezni, azért ide írtam ki a kérdést
2022. máj. 7. 22:04
4/17 anonim válasza:
De mi nem tudhatjuk :DD
Mindenkinek egyedi hogy mekkora az étvágya, meg hogy milyenek a lehetőségei szexelni.
Lehet hogy egy héten 12x is akart volna, de ha tavkapcsokat akkor mondjuk havi 3-5(?).
Túl sok az ismeretlen változó.
5/17 anonim válasza:
Kérdezd meg ő tud realisat mondani.
6/17 anonim válasza:
A 0 és a pár száz között valahol, nyilván embere válogatja.
8/17 anonim válasza:
Háromezerhatszázkilencvenhétegészöttizeddmilliárdszor
9/17 anonim válasza:
18 évesen jártam 16 éves lánnyal. Szinte minden nap szexeltünk. Volt, hogy naponta többször is. 2 évig jártunk. A végén már volt, hogy ritkábban, mert akkor már nem voltunk annyira jóban, de az első évben még végig szexeltünk, amennyit csak tudtunk.
10/17 anonim válasza:
Szerintem nem való neked kapcsolat ha már ilyenen gondolkodsz...
Mit érdekel téged, hogy az előző kapcsolataiban hányszor szexelt? A szex a kapcsolatok szerves részét képezi, lehet heti 1-szer de az is lehet hogy heti 4-szer szexeltek. Jó matekot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!