Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit várhatok el egy 16 éves...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit várhatok el egy 16 éves fiútól?

Figyelt kérdés

Eddig nagyon okos, érett, fiúnak tűnik, de félek, hogy ez csak egy álca, és előbb-utóbb kibukik, hogy ő is egy akkora állat, mint a legtöbb kortársa. Illetve szexuálisan sem érzem magam készen szinte semmire, félek, hogy nagyon hamar rá fog térni majd a témára

Eddig csak 18-19 éves barátaim voltak, ők elfogadták, hogy nem akarok, de egy 16 éves nem hiszem, hogy hasonlóan féken tudja tartani a gatyáját

2022. máj. 3. 13:51
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
63%

Nekem egyáltalán nem fontos a szex, főleg nem ennyi idősen. Az biztos hogyha a lány szakítana akkor inkább szakítson velem de én 18 alatt nem feküdnék le senkivel.

16/F

2022. máj. 4. 08:27
 12/26 anonim ***** válasza:
24%

Mit akarsz a fiúktól kortól függetlenül ha nem akarsz szexelni?

Minden normális hetero férfinek lételeme, hogy lánnyal dugjon vagy szexeljen más módon!

2022. máj. 4. 20:02
 13/26 anonim ***** válasza:
13%

#11 Ne kamuzz már, minden tizenévesnek fontos a szex különben miért maszturbálnak?

Huszon harmincon felül már szükségtelen, mert könnyen találni valódi szexpartnert is, ahogy kapcsolatot is, kérdés ki mennyire képes alkalmazkodni és milyen elvárásai vannak.

A finnyás vakegerek maradak a recskánál, de még egy bányarémmel is jobb mind egyedül!

2022. máj. 4. 20:05
 14/26 anonim ***** válasza:
0%
Szar dolog tökéletes adoniszként / plázacicaként egyedül recskázni meg moziba menni..
2022. máj. 4. 20:06
 15/26 anonim ***** válasza:
17%

Csak ne hazudjatok magatoknak, meg egymásnak se.

Jobban jár mindenki!

2022. máj. 4. 20:10
 16/26 anonim válasza:
96%
Kedves 13#-as. Nem fontos ennyi idősen. De nekem nem fontos nem elsődleges.
2022. máj. 4. 20:42
 17/26 anonim ***** válasza:
90%

Számomra ez hihetetlen, ne hari.

Egyik legaktívabb korszakom volt amikor kb még a kecskét is az árokparton...

2022. máj. 4. 20:58
 18/26 anonim ***** válasza:
28%

Sokatok még álomvilágba él, ami a saját saratok.

A kapcsolatok egyik alapja a szex. Ha még nem vagy felkészülve a szexuális életre, akkor azt legalább tisztázd a leendő pároddal hogy ne kellemetlen meglepetés legyen neki hogy egy egészséges kapcsolatban elvárható dolgot nem adsz meg neki. Ha előre tudja, legalább tud mérlegelni hogy neki megfelel-e hogy otthon hokizik ahelyett hogy a barátnőjével szerezne örömöket.Aztán persze lehet rinyálni hogy minden pasi csak arra megy, holott nem csak arra mennek hanem erre szükségük van.

2022. máj. 5. 02:08
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

"holott nem csak arra mennek hanem erre szükségük van."

Ahogy a nőknek is, csak számukra fontosabb a többi nő véleménye, meg, hogy azoknak rázzák magukat, aztán még a pasik a soviniszták, na persze!

2022. máj. 6. 12:48
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Volt, már hogy párom a strandon annyira popsiirígy volt más csajokra, hogy megkérdeztem tőle, leszbi-e, esetleg hazamenjek?

Ha én kezdenék más csávókat nézegetni, szerintem megvernének :D

2022. máj. 6. 12:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!