Ha egy macska mar egy hete nem eszik es mar 16 eves akkor mikorra varhato a halala?
Figyelt kérdés
2015. márc. 22. 08:17
1/13 anonim válasza:
Voltál vele már állatorvosnál?Attól még, hogy már 16 éves, még nem kell meghalnia, bár ha már egy hete nem eszik, akkor szerintem az egy héten belül el fog pusztulni...:(
2/13 anonim válasza:
Vidd állatorvoshoz. Hátha kitalál valamit, nem feltétlen fog még meghalni.
3/13 anonim válasza:
Tudod melyik szervét viseli meg a nem evés?A májat kérlek,mért nem viszed el orvoshoz?
4/13 anonim válasza:
Ez igen. Egy hete nem eszik, nem viszik állatorvoshoz és a "gazdit" csupán az izgatja, mikorra döglik már meg... Csak így tovább! :-(
5/13 anonim válasza:
Az én macskám 10 éves volt amikor benyelt valamit és az bércsavarodást okozott neki iszonyú fájdalmai voltak jártunk vele orvosró orvosra kiiadtunk egy csomó pénzt a vizsgálatokra mire Kiderült mi a baj. Az állatkorházban 100ezer forintért műtötték volna amit már nem tudtunk kifizetni ezért el kellett altatni. Iszonyatosan éreztem magam hogy nem tudam segíteni és a kezeim között ment el. Jó lenne ha te is legalább próbálnád menteni a menthetőt és elvinni állatorvoshoz. Nem megvárni amíg éhenhal a szerencsétlen. Legyél már ember.
6/13 anonim válasza:
Remélem, így fogják végignézni a Te utolsó napjaidat is! (ne válaszolj, nem érdekel a véleményed )
7/13 anonim válasza:
Hát tényleg elég gáz, hogy csak a halálát várod. A macskák simán élhetnek 20 évnél tovább (a legidősebb macska 38 évig élt) szóval nem kell feltétlenül meghalnia csak azért mert 16 éves.
8/13 anonim válasza:
Ne egyél hetekig te se és majd megtudod....
9/13 A kérdező kommentje:
Egy szoval sem mondtam hogy az en macskam. A baratnom macskajarol van szo. Mar mondtam neki hogy vigye el allatorvoshoz de nem tudott mondani semmit az allatorvos...A normalis valaszokat koszonom es a tobbiek meg ha nem tudjak a kerdes hatteret akkor ne feltetelezzenek rolam rosszakat..
2015. márc. 23. 07:16
10/13 anonim válasza:
Akkor másik állatorvost kell keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!