Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ez miért van így?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miért van így?

Figyelt kérdés

Most fiúkról lenne szó, hogy kivel jönnek össze és miért.

Mindig az van, hogy a fiúk nagyképű módon megválogatják hogy milyen lánnyal állnak le, mármint arra mennek hogy jó nő legyen, egy bizonyos szint alatt nem állnak szóba lányokkal. Tehát a tipikus legyen mit fogni, nagy mell nagy fenék stb tudjátok. Mindig ezt az elvüket közvetítik kifelé, hogy ők csak jó nőkkel jönnek össze. Erre ehhez képest aztán mindig egy teljesen átlagos vagy kevésbé dekoratív csaj mellett kötnek ki, és mutatják milyen nagy a szerelem. Kifejtem ezt hogy jobban értsétek. Pl van egy ideáljuk, mondjuk nagy fenék nagy mell hosszú fekete haj, világos szemszín, nyitott bevállalósabb. Azt hinnéd hogy csak ilyen típusú lányok jöhetnek nála szóba, aztán meglepően mégis egy szégyenlős átlagos rövid barna hajú, duci barátnője lesz. Ezen ilyenkor annyira meglepődök.

Van hogy ebből adódóan nem merek közeledni vagy elkezdeni beszélgetni egy sráccal, mert tudom hogy a tökéletes, számára jó nőkkel alakítana ki bármit is, és azt hiszem hogy én nem érdekelném. (Ezért halasztom el őket a legtöbbször). Pedig velem tényleg nincs semmi baj sem belsőre sem külsőre, és ezt nem nagyképűségből mondom. Inkább csak önbizalomhiánnyal tölt el, mikor látom hogy annak az adott fiúnak milyen csajok jönnek be és ha én nem olyan vagyok akkor nem is próbálkozok nála. De ennyi erővel simán közeledhetnék akkor is, ha úgyse olyan nővel fog összejönni amit ő kreál magának hogy az az esete. Volt hogy beszélgettem egy fiúval, ilyet szólt hogy te egyáltalán nem vagy az esetem nem tartozol bele az ideálomba, mégis nagyon bejössz. Ezt nem értettem, kértem hogy fejtse ki. Elmondta hogy neki a hosszú fekete hajú, kreolbőrű latinos lányok jönnek be. Én meg vagyok a szőke királylány és mégis nagyon tetszek neki. Én is vagyok ugyanolyan jó fullos szinten, csak máshogyan mert nekem más tulajdonságaim vannak. (Ez mondjuk pont kivétel, ha a csaj ugyanúgy jól néz ki csak máshogy mint az ő ideálja. Mert általában az van, hogy rondábbakkal lesznek végül, mint az eredeti elvárásuk.) Végül nem lett belőle semmi mert nekem aztán nem volt szimpi, és nem müködött volna de ez most nem lényeges. Utána pedig később egy teljesen bezárkózott szégyenlős barna hajú molett szeplős lánnyal jött össze. És így nagyot néztem hogy ez hogy lehet, mikor annyira előadta neki mi a kizárólagos ideálja.

De most nem erről az egy esetről lenne szó, hanem tényleg mindenhol ezt látom a fiúknál. Mikor egy lány ismerkedik velük, akkor olyan beképzelten előadják milyen nőkre mennek hogy már kezdi rosszul érezni magát a csaj, aztán rendesen egy full másmilyen kislánnyal lesznek. Aztán nézi az ember, hogy ez most komoly..

Nem akarok senkit bántani ezzel csak érdekel a téma vagy hogy ti hogy látjátok ezt miért lehet.

És ne írja azt senki hogy “talán mert nem mindenki felszínes ember és más fogja meg, másba lesz szerelmes stb”. Mert itt nem erről van szó most. Eleve minden ilyen fiú akiről most beszéltem felszínes, ha a külső alapján határozzák meg előre nagy beképzelten, hogy nekik milyen nő kell. Az oké ha van olyan némely esetekben amikor mégis más fogja meg, vagy valami különösen megtetszett neki benne, ami másokba nincs meg. Nem hinném hogy 1000ből 1000 esetben mindig ez van. Mert ritka aki tényleg annyira különleges, és egy rondábban fog meg nagyon valami, amikor már eleve kritikusak a rondább lányokkal. Ennek ellenére mégis velük lesznek, sok esetben. Én azt tudom elképzelni, hogy azért van ez, mert ugye ha “nincs ló, jó a szamár is” alapon vannak. Vagyis nem találnak olyan nőt akit úgy előadnak mindig hogy csak olyan kellene nekik. Vagy ha van is, az olyan típusúaknál nekik nincs esélyük. És ezért ha találnak egy rondább átlagosabb kislányt aki mondjuk oda is van értük esetleg, inkább velük lesznek kapcsolatban.

Ti mit gondoltok mit tapasztaltok erről?

Csak azért zavaró ez kicsit, mert az ilyen fiúk tényleg annyira el vannak szállva maguktól hogy valami hibetetlen.. Utána meg olyannal összejönnek hogy meg se gondoltad volna. Hát most ha annyira nagyra vannak vele hogy náluk milyen jó nők jöhetnek képbe, akkor miért nem tényleg olyan barátnőjük lesz? És azért is zavaró ez, mert sok lány pont ezért nem mer bepróbálkozni náluk bárhogy is, mert úgy vannak vele úgyse foglalkozna vele. (Ez amúgy nem rólam szól ne értsetek most félre. Nem az esetleges személyes rossz tapasztalatom van ebben, mert nekem nincs ebben részem, csak sok más lányt ismerek akikkel beszélgettünk már erről.)

2022. máj. 1. 22:54
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
Na figyelj, nem tudom hány éves vagy, de valamit el kell mondanom neked. A fiúknak van egy ilyen "megbasznäm" kategória amibe leginkább az ideáljaik tartoznak bele. Meg van az a kategória aki mellett hosszútávon is látja magát, nem csak 1-2 éjszakára és itt már sokkal fontosabbak a belső tulajdonságok, mint a külső.
2022. máj. 2. 02:20
 2/8 anonim ***** válasza:
75%

Ezek mind csak a fejedben léteznek. Egy srác megtudja számolni az egy kezén, hogy mennyiszer kap bókot egy évben, rosszabb esetben egész életében. Konkrétan egy dicséretet évekig megjegyez, mert annyira ritka.

Vannak a "fkboy-ok", akikről beszélsz, de az is inkább a tinisorozatokban létező mesefigurák. A valódiak nem fognak "szamárral" összejönni, mert 1, nem akarnak komoly kapcsolatot, nem akarják hogy behatárolják őket és 2, annyi csajjal szexelnek, amennyivel akarnak, egyiknek sincs értéke náluk.

2022. máj. 2. 05:45
 3/8 anonim ***** válasza:
53%
A legtöbb férfit messziről elkerüli egy általuk "ideálisnak" tartott nő. Kétlem, hogy találnának maguknak olyan embert aki hajlandó velük beszélni, nemhogy kapcsolatba lépni.
2022. máj. 2. 11:26
 4/8 A kérdező kommentje:
Így van, 3asnak van igaza
2022. máj. 2. 11:36
 5/8 anonim ***** válasza:
52%
Ja,a másik kettő nem mondott igazat ?
2022. máj. 2. 18:00
 6/8 anonim ***** válasza:
71%
Amit hallani akart az az igazság :D tipikus.
2022. máj. 2. 18:09
 7/8 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem nagyon rosszul látod a helyzetet, a legtöbb fiú nem ilyen. Aki pedig ilyen, azt inkább hagyd.
2022. máj. 2. 19:18
 8/8 anonim ***** válasza:
53%
Aki arról áradozik, hogy neki mi az ideálja és milyen nő kell neki, az tuti hogy egy pancser. Meg se merne szólalni egy olyan nő előtt, csak próbálja tenni magát előttetek. Jóhogy rondák mellett kötnek ki, ők is tudják hogy szóba se állna velük egy általuk elképzelt felsőkategóriás nő.
2022. máj. 5. 02:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!