Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szeretem a barátnőm nagyon De...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem a barátnőm nagyon De annyira rossz? Bővebben lent?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem

Ő 19 éves Én 22.

De annyira rosszul érzem magam a kapcsolatban.

Nem akar szexelni soha és nem mondja meg hogy mi az oka. Amikor szexelunk 1hónapban kb 1x akkor is szar az egész.

Hiába kérdezem hogy csinaljuk hogy a jo neki semmit nem mond.

Ráadásul semmit nem tesz értem, 2éve vagyunk együtt 1x jött hozzám bemutatkozni a szüleimnek azóta nem.

Elvárja Tőlem hogy minden nap menjek munka után de ő egy lépést nem menne miattam.

Meg hogy mindent Én vegyek neki mert hogy dolgozok, amikor meg neki van egy kis pénze akkor 50forintos csokit nem venne nekem csak veszekedéssel (erre volt is példa).

Amikor meg megjegyzej valamit hogy ez nem tetszik vagy igy nem jo akkor is leharapja a fejem meg elkezd ordibalni. Plussz még verekszik is. Egyszer gyomorszajon rugott az fajt elegge es mergembe rálöktem az ágyra azóta idegbeteg állatnak vagyok elkönyvelve.

Úgyhogy tanácstalan vagyok nagyon.

Szakítani meg nem tudok mert szeretem. Valaki valamilyen tanács?

2022. ápr. 26. 09:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
59%
Hülye kis seggfugacs vagy! Szakitani kell a csajjal se nem tisztel se nem szeret kihasznál és meg a pinájába sem rakhatod be! Keress egy normalis lányt nem szereted csak felsz szakitani mert mint írtam gyava seggdugacs vagy! Hidd el talalsz ettől jobb normalisabb csajt kistoki
2022. ápr. 26. 13:23
 12/19 A kérdező kommentje:

De akkor meg nem értem hogy ha nem szeret minek van velem.. Eszembe nem jutna ugy lenni valakivel hogy nem szeretem.

Tudom hogy igazatok van amúgy meg magamtól is tudtam hogy ez igy szar..

De fogalmam sincs mi a ***** nem tudom kidobni..

Minden esetre köszönöm szépen a válaszokat :)

Aztán megpróbálok erőt venni magamon.

2022. ápr. 26. 15:14
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Már írtuk, azért van veled, mert téged ki tud használni.
2022. ápr. 26. 15:42
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts vele, ennek így semmi értelme ő nem szeret téged.
2022. ápr. 26. 17:00
 15/19 A kérdező kommentje:

Jó rendben

Össze szedem Magam és szakitok.

2022. ápr. 26. 17:05
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

nem tudom mennyire veszel neki dolgokat szoval nem biztos hogy kihasznal. talan csak nem szeret egyedul lenni azt jo ha ottvagy delutan szoval baratkent biztos szeret mer hat szexelni nem akar veled de lehet hogy eleve aszex

"de ha nem erzed jol magad a kapcsolatban" akkor minek a kapcsolat, nem is akar valtoztatni "akkor szakitsal":talan arra var hogy te szakits

nem olyan konnyu szakitani hiszen neked se megy biztos o is igy van vele

2022. ápr. 26. 18:35
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Ez a nő nem tisztel téged, és nem tekint rád férfiként.

Persze maradhatsz mellette, ha szeretnél szexuális nyomorban, folyamatos lelki tiprásban élni.

2022. ápr. 27. 05:13
 18/19 anonim ***** válasza:
74%
Hát ez a nő nem normális. Ha igazat írsz, akkor nagyon sajnálom, de minek b@sztál el rá 2 évet?
2022. ápr. 27. 06:24
 19/19 anonim ***** válasza:
62%
+Ez a nő kihasznál és manipulál téged. Nincs semmi élete a leírtak alapján és csak veled tud időt eltölteni. Rájött, hogy egy papucs, lábtörlő balek lúzer vagy akinek annyi önbecsülése sincs mint az előttem lévő signetta tolnak. Haver ha férfinak tartod magad akkor megembereled magadat kidobod ezt a ribit mint macskát sz*rni és összeszeded magad, tapasztalatnak fogod fel. Ha inkább úgy döntesz, hogy nem változtatsz és jó ez hogy kihasználnak, megaláznak, semmibe vesznek akkor jó lúzerkedést te férfiak szégyene. Ebben az esetben te is legalább akkora nyomorult vagy mint a retek lelenc picsa csajod akit úgy b*sznék pofán hogy azonnal elrepülne mekkába
2022. ápr. 27. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!