Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azon kapom a párom,hogy késő este borotválja magát ott lent zuhany közben,miközben nekem menzeszem van még kb 5 napig,abból következtetnél megcsalásra?
Amikor el kezd nőni, akkor szúr és viszket, ezért jobb legalább 1-2 naponta karbantartani, függetlenül a te mensziszedtől. Fogadok, hogy borotválkozni sem csak akkor borotválkozik az arcán, amikor ki akar nyalni.
"Edzésre is jár,ahol zuhanyzik. Arra gondoltam,az is egy opció még,mivel ott látják egymást alulról a pasik és lehet cikinek találná?"
Miért látják egymást "alulról"? lehajol/behajol a szappanért? :DDD
Csak én vagyok olyan feleség, hogy bekérdeznék simán, amikor rajtakapom, hogy kinek akar tetszeni? :D
válaszodra kérdés: megszokta, edzőteremben ez dívik, zavarja, meleg van, csorog a szőrén az izzadtság, szeret úgy masztizni, stb...
szereti ha csupasz
és ha elkezd kinőni a szőr az szúr
én is le szoktam borotválni 3-4 naponta
egyszerűbb mintha a többcentis szőrt kéne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!