Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy nézzem meg hogy van -e képe a barátnőmről?
Figyelt kérdés
Van egy srác akit én személy szerint nem ismerek, de a barátnőmnek ismerőse. Nemrég írt nekem mondván, hogy van neki képe a barátnőmről amiket meg akar mutatni. Küldött valamilyen képfeltöltéses linkeket de én képtelen vagyok megnyitni őket. Az oldal csak tölt és tölt de semmi változás. Hogyan tudnám megnézni hogy kamuzik-e vagy tényleges képet adott és nálam van a hiba? A barátnőmnek nem említettem de holnap mindenképpen megkérdezem tőle is a dolgot. (20F)2022. ápr. 10. 23:59
1/6 anonim válasza:
A barátnőd háta mögött beszélgetsz róla egy számodra idegennel? Azonnal le kellett volna ráznod!
Egyértelmű, hogy valaki szemétkedni akar, szét akar választani benneteket.
Ha jellem vagy, letiltod mindenhonnan.
2/6 anonim válasza:
Már rég beszélned sem kell vele. Ha megpróbáltad megnyitni a képet annak már annyi. Jó látni hogy a bizalom egyes kapcsolatokban mennyire van jelen. Értsd:
- Ha bízol benne minek nyitottad meg
- Ha nem bízol benne minek vagy vele
3/6 A kérdező kommentje:
Kíváncsi vagyok igazából. Működnie kéne a linknek, de lehet hogy én csinálok valamit rosszul. Bízok benne azzal nincs gond, a kíváncsiság pusztán onnan ered hogy Ő sokat beszélt ezzel a sráccal még mielőtt összejöttünk volna.
2022. ápr. 11. 07:37
4/6 anonim válasza:
Én a helyedben először a barátnőddel beszéltem volna, azelőtt mielőtt egyáltalán megnyitottad volna a képet.
Valóban nem túl jó jel, ha ennyire nem bízol a barátnődben, hogy inkább egy idegennel diskurálsz, mintsem hogy megkérdezd őt a dologról.
5/6 anonim válasza:
Akár ide is elküldheted a linket, hátha mi rájövünk, hogy mi a baj.
6/6 anonim válasza:
És ha van róla képe? Együtt vagytok, megbíztok egymásban, elvileg nem lehetne ebből gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!