Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogy nézzem meg hogy van -e...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy nézzem meg hogy van -e képe a barátnőmről?

Figyelt kérdés
Van egy srác akit én személy szerint nem ismerek, de a barátnőmnek ismerőse. Nemrég írt nekem mondván, hogy van neki képe a barátnőmről amiket meg akar mutatni. Küldött valamilyen képfeltöltéses linkeket de én képtelen vagyok megnyitni őket. Az oldal csak tölt és tölt de semmi változás. Hogyan tudnám megnézni hogy kamuzik-e vagy tényleges képet adott és nálam van a hiba? A barátnőmnek nem említettem de holnap mindenképpen megkérdezem tőle is a dolgot. (20F)
2022. ápr. 10. 23:59
 1/6 anonim ***** válasza:
78%

A barátnőd háta mögött beszélgetsz róla egy számodra idegennel? Azonnal le kellett volna ráznod!

Egyértelmű, hogy valaki szemétkedni akar, szét akar választani benneteket.

Ha jellem vagy, letiltod mindenhonnan.

2022. ápr. 11. 00:22
 2/6 anonim ***** válasza:
81%

Már rég beszélned sem kell vele. Ha megpróbáltad megnyitni a képet annak már annyi. Jó látni hogy a bizalom egyes kapcsolatokban mennyire van jelen. Értsd:

- Ha bízol benne minek nyitottad meg

- Ha nem bízol benne minek vagy vele

2022. ápr. 11. 06:16
 3/6 A kérdező kommentje:
Kíváncsi vagyok igazából. Működnie kéne a linknek, de lehet hogy én csinálok valamit rosszul. Bízok benne azzal nincs gond, a kíváncsiság pusztán onnan ered hogy Ő sokat beszélt ezzel a sráccal még mielőtt összejöttünk volna.
2022. ápr. 11. 07:37
 4/6 anonim ***** válasza:
52%

Én a helyedben először a barátnőddel beszéltem volna, azelőtt mielőtt egyáltalán megnyitottad volna a képet.

Valóban nem túl jó jel, ha ennyire nem bízol a barátnődben, hogy inkább egy idegennel diskurálsz, mintsem hogy megkérdezd őt a dologról.

2022. ápr. 11. 14:01
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Akár ide is elküldheted a linket, hátha mi rájövünk, hogy mi a baj.
2022. ápr. 12. 10:01
 6/6 anonim ***** válasza:
És ha van róla képe? Együtt vagytok, megbíztok egymásban, elvileg nem lehetne ebből gond.
2022. ápr. 12. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!