Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek ez mi lehet?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez mi lehet? Szerelem?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akit már 2 eve ismerek kb de az egyik ismerősömnek volt a barátja de utana szakítottak én rengeteget találkoztam akkor is vele es nem tudom de megtetszett és most nem rég történt egy olyan,hogy buliba voltunk ő akkor a volt barátnője es en mert igy haromasba jóba vagyunk. Es nagyon berúgott a fiu es mondta,hogy szeret és en mas lany vagyok mint a többi

Azóta találkoztam vele már 3× és most azon parázok,mert ugye egyik ismerősömnek volt a barátja es olyan fura nem tudom az a baj,hogy eddig mindig irta,hogy akar velem talalkozni pedig ugy volt,hogy nem fogunk. Nekem nagyon hianyzik meg neki is en azt mondta. Csaknem tudom tenyleg komolyan gondolhatja? Meg hogy ez szerelem?

2022. ápr. 4. 22:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehetséges.
2022. ápr. 4. 22:25
 2/3 anonim ***** válasza:
ha józanul is mondja, akkor miért is ne?
2022. ápr. 5. 15:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Általában a részeg ember a legőszintébb, ezt magamon is tapasztalom mindig. Olyankor kimondom azokat a dolgokat, amiket józanul nem mernék. De beszéld meg vele, az a legtisztább, mi itt csak találgatni tudunk.
2022. ápr. 6. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!