Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lehet egy párkapcsolatot hosszasan fenntartani?
Tfh.: 15 évesen összejönnek és minél tovább együtt akarnak maradni.
Miket szoktak csinálni?
Hol szokott lenni az a pont ahol azt szokták mondani, hogy elég?
Hogyan lehet az érdeklődés csökkenését megállítani, visszájára fordítani?
Erre nem lehet normális választ adni. A kapcsolatok nagyon nagy része egyáltalán nem tartós, főleg fiatalon, az én korosztályomban kicsit több aki komoly kapcsolatban él, de kitudja hogyan és miképp...ezek a random faktorok amik vannak az egyenletben megoldhatatlanok.
Valaki a megcsalást is elnézi, valakinek az is elég ha egyszer felidegesíti a másik és el küldi szóval szerintem érted..
Megfelelő kommunikációval, és helyes tettekkel.
Közösen eltöltött minőségi időtöltést.
A szakítás, elválás szempontjából akkor jön el ez a pont, ha az egyik vagy mindkét fél már nem bírja elviselni a másik fél rossz szokásait, esetleg az elhidegülését.
Precízen adagolt impulzusokkal.
29/F
A legfontosabb szerintem hogy a párok tudjanak rendesen kommunikálni és meg tudják osztani egymással akár a gondjaikat is. Ezért is fontos, hogy olyannal jöjj össze, aki nem csak hogy tetszik, de sokat tudsz beszélgetni vele majdnem hogy minden témában. Talán a legjobb az, ha nem csak egymás szerelmei, hanem egymás barátai is vagytok. A szerelem mint érzés az csak egy indító pont de ez el tud halványulni ha a kapcsolat lapos, unalmas és megszokott lesz. Az érdeklődést leginkább úgy tudod fent tartani ha mindig visztek valami újat a kapcsolatba. Például különböző randi ötleteket találtok ki együtt, vagy csak a szimpla közös időtöltéshez valami kreatívat tesztek.
De persze az érzések kiszámíthatatlanok így azért nem okolhatod a másikat ha már nem érez úgy ahogy régen.
Ilyen fiatalon az szokott lenni a fő szakítóok, hogy más irányba fejlődik a pár 2 tagja. Addig még maguk sem tudják mit akarnak az élettől, aztán később kiderülhet, hogy nem ugyanazt. Ezellen nem tudsz mit tenni.
15 évesen hozzá akartam menni a barátomhoz, első kapcsolat meg olyan kis kedves volt. Nekem is voltak ilyen gondolataim, hogy mindent meg kell tennem azért, hogy együtt öregedjünk meg. Aztán fél évig sem tartott, nem illettünk össze.
Később továbbra is fiatalon, 17 évesen ismerkedtem meg egy sráccal. Ott nem gondolkodtam ilyesmin, hogy hogy maradjunk együtt örökre. Egyszerűen csak működött (működik) a dolog. A környezetemben több olyan ember is van, mint mi, nagyon fiatalon kerültek olyan tartós kapcsolatba, már mind házasok. Úgy gondolom mindannyiunknál ugyanaz volt a "titok". Ilyen fiatalon csak lassan tudsz haladni. Eleinte randizgattok, átmentek egymáshoz. Egymásnál alszotok. Utána összeköltöztök. Mi egy évre rá közös házat vettünk. Lett egy kutyánk. Aztán házasság. Egyik ismerősöm, aki azt hiszem 14 éves kora óta van a párjával, mondta nemrég, hogy elég időt töltöttek már kettesben is, jöhet lassan a baba.
Szóval mire "beleunnál" abba, hogy a kapcsolatod ugyanott tart évek óta, mindig jön valami újdonság.
2.
Teljesen helytálló.
Tetszik az utolsó mondat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!