Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert vagyok feltekeny?
Figyelt kérdés
Kezdjuk ott hogy en soha nem ereztem iranta semmi tobbet mint baratsag, szeretek vele lenni, szeretem magat a lenyet de ennyi.. (A legjobb fiu baratomrol van szo egyebkent) es olyan jeleket vettem eszre, mintha tetszenek neki, utanaolvastam mindenhol, es tenyleg ezeket a jeleket mutatta. Viszont most elkezdte ot kikezdeni egy lany az osztalybol ez a tipik "en vagyok a legjobb" Pïcsa... Es feltekeny vagyok.. Pedig mondom nem erzek semmi tobbet baratsagnal. Miert van ez?2022. márc. 29. 16:15
1/4 anonim válasza:
Minden nő ilyen zakkant, ha nem lehet az övé valamiért valaki egyből kell...
2/4 anonim válasza:
elso korben dobj ki minden ilyen "jeles" baromsagot. tudom hogy imadjak ezeket a cikkeket lehozni a tinimagazinok meg a cosmopolitan meg a kutyafule, de az igazsag az hogy nincs sok alapja. ne vadaszd a jeleket es ne "kuldj" jeleket. ha valamit tudni akarsz, valamit mondani akarsz, akkor allj ki es mondd. ezert van a szad.
amugy azert zavar teged mert tobbet erzel, csak nem mered bevalani magadnak. nekem is van egy fiu baratom (mar nem legjobb mert az elet masfele sodort mindkettonket), SOHA nem ereztem semmi mast oromon kivul mikor osszejott neki ey kapcsolat. mar el is vett egy lany, es en csak oromot erzek ezzel kapcsolatban
3/4 anonim válasza:
Mert félsz, hogy elveheti mellőled a barátodat, hogy esetleg elcsavarja a fejét és háttérbe szorulsz
4/4 anonim válasza:
Szerintem lehet hogy többet érzel iránta egy kicsit mint barátság, csak nem akarod még magadnak se bevallani. Én is voltam már ilyen helyzetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!