Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi fog történni holnap?
Figyelt kérdés
Novemberben jöttünk össze egy velem egy idős lánnyal és egész sok időt voltunk együtt télen, bemutatott a szüleinek és én is az enyéimnek. A jelenlegi baj az viszont az összejövésünk előtt kezdődött, ugyan is mi már régebben is barátok voltunk az egyetemen és egy kis 4 fős baráti társaság tagjai voltunk. Ebből a társaságból az egyik lány már nem hívta el őt bulikba/filmezni, így haverommal úgy döntöttünk inkább azt választjuk aki nem tehet az egészről, és így hónapokig a másik lánnyal nem is beszéltünk. Haverom viszont fogta magát és újra elkezdett vele lógni és mi úgy éreztük, hogy ez egy elég nagy árulás volt a részéről hisz már velünk nem igazán találkozgatott. (Megjegyzem eme barát már több dolgot is tett ellenem ami elég fájdalmat okozott nekem csak úgy voltam vele, hogy elnézem...viszont ez volt az utolsó csepp a pohárban) Ezután barátnőm egyszer csak kibéltült vele ami elég rosszul esett, az nap eléggé letargikus állapotban voltunk és kicsit veszekedtünk is emiatt. Ez volt 2 hete....sajnos a tanulás azt mondta, hogy most nincs igazán ideje találkozni egyetem után, természetesen ott egymás mellett ülünk. (Persze 1-2 órára találkoztunk de semmi több). A héten elment a haverommal kajálni, míg én elvoltam és erről is csak a haveromtól kaptam értesítést (amúgy szobatársak vagyunk így egy fajta jó viszonynak fenn kellett maradnia és van barátnője akivel többször is találkozik). Viszont ő elégelte meg magát és mondta, hogy miért vagyok ilyen féltékeny, hogy ő nem akar senkivel se konfliktust és hogy nem tudja már megmondani, hogy mennyire szeret....Pénteken találkoztunk utoljára amikor abba maradtunk, hogy holnap beszéljük meg (azóta messengeren rendszeresen beszélünk). Üzenetekben nem tűnt, hogy haragudna rám, tehát ugyanúgy beszélünk ahogy eddig...viszont eléggé félek a holnapi naptól....2022. márc. 26. 20:09
A kérdező szavazást indított:
Megakarja beszélni
Szakítani fog
12 szavazat
1/2 anonim válasza:
A stílusból, a nyelvi szintből, a szövegszerkesztésből, a tartalomból, IQ szintből arra tippelek, hogy max. 14-15 éves lehetsz.
2/2 anonim válasza:
Milyen “egyetem”?
Egyetem begyetem, tengertánc?
Szertár szakos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!