Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ciki ha párom nem akar közös...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki ha párom nem akar közös képet fészre, instára?

Figyelt kérdés

még azt se akarja h megjelöljem hogy kapcsiban vok vele

16L

2022. márc. 25. 20:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
97%

#11 Dehogyis, az olyan menciii...

Azért megnyugtat, hogy nem csak engem ráz a hideg az erőltetett cukiskodásoktól :)

2022. márc. 25. 23:18
 12/17 anonim ***** válasza:
94%
Nem gáz, szerintem.
2022. márc. 25. 23:18
 13/17 anonim ***** válasza:
95%
2 éve vagyok együtt a párommal, egy közös kép sincs kint, se a kapcsolati státuszom. Egyszerűen eszembe se jut kitenni. Mégis boldogok vagyunk.
2022. márc. 26. 10:39
 14/17 anonim ***** válasza:
96%
Irigylem a problémádat. A ti korotokban mire megszokják az ismerőseitek Facebookon vagy Instagramon, hogy Béluska a pasid már az van kiírva, hogy szingli, vagy esetleg már Feri az aktuális srác. Értem én, hogy menő dolog megmutatni a nagyinak és az osztálytársaidnak, hogy te már mennyire nagylány vagy, és most úgy érezd, hogy a pasid nem szeret, mivel ezt meghiúsította, de ez akkor is elég dedós hozzáállás.
2022. márc. 26. 10:48
 15/17 A kérdező kommentje:
Egy éve vunk együtt jól esne ha neten is felvállalná a kapcsinkat meg h a csaja vok
2022. márc. 26. 13:04
 16/17 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem ez kamu😂
2022. márc. 26. 13:26
 17/17 anonim ***** válasza:
96%

#15 Kedves kérdező, tudsz olvasni?

Ha igen, olvasgasd a korábbi kommenteket.

Ha nem, gyakorolj a korábbi kommenteken.

2022. márc. 26. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!