Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tévő legyek ilyen esetben?
Figyelt kérdés
Exemmel több mint 2 és fél évig voltunk együtt.Tavaj dec.21kén lett vége,megcsalás miatt,ő csalt meg engem egy 15éves lánnyal(exem 28 lesz 2 hónap múlva)azóta is együtt vannak,sőt előtte is együtt voltak július óta.Ő nm akart engem kidobni ht gondolom B terve voltam neki..azért szakítottunk,mert rá jöttem,és tavaj akkor a kislányt választotta(engem szó nélkül letiltott mindenhonnan)hiába tette velem meg egyszerre fájt,és voltam dühös de nm bírtam ki,mivel alapból szó nélkül lépett le irkaltam neki egy más üziküldő helyen.Elengedtem volna őt,csak fájt h nm tudtam semmit ezért irkaltam neki.1-2 szót mindennap visszaírt,de nm érdekelte.Viszont soha nm mondtam H oldjon fel!Kb 3 hét múlva feloldott és ott folytattuk a beszélgetést.Én idő közben megismertem egy fiút,akivel ők ismerik egymást,viszont nincsenek beszélő viszonyban.Talalkoztunk vele többször,és össze jöttünk egy pár hete.De az exem most kapar,és habár csak annyit tud h van vkim ő állítólag vissza akar engem kapni,és már számtalanszor kért bocsánatot, meg h lezárja a lánnyal,nincs már köztük semmi,hagyjam el én is a barátom,és költözzek hozzá.Én még mindig érzek valamit iránta...De nm tudom mi tévő legyek,melyiküket válasszam.🥺Más mit tenne a helyembe?Játszani sem akarok a mostani barátommal,de húz az ex vmiert.2022. márc. 25. 09:12
1/3 anonim válasza:
Hát biztos nem jönnék össze az exemmel újra főleg ha megcsalt, meg amúgy ezeknek nem szokott jó vége lenni ha az exel újra össze jön az ember. Ha meg nem szereted annyira a mostani pasid még az is jobb döntés ha valaki mást keresel és egyiket sem választod. De hát te tudod mindenki a saját bőrén tanul...
2/3 anonim válasza:
Ne haragudj, de szerintem csak azért kellesz most neki, mert már nem neki szenteled az összes figyelmed, találtál helyette valakit. Eddig te küzdöttél érte és ő élvezte ezt a helyzetet, most, hogy van barátod így meg már nem növeled tovább az egóját.
Szerintem egyiküket se válaszd. Ha még mindig érzéseid vannak az exed iránt, akkor inkább ne hitegesd a másik srácot és saját magad se. Viszont az exednek ne dőlj be, valószínűleg csak játszadozik veled. Én a helyedben szakítanék a mostani sráccal is (ha tényleg úgy érezném, hogy csak hitegetem őt) és elkezdenék magammal foglalkozni, magamat fejleszteni. Az exeddel szakíts meg minden kapcsolatot, csak így tudsz túllépni rajta. Majd találsz valaki mást aki iránt lesznek érzéseid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!