Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ír rám az exem 1 év után?
Figyelt kérdés
Nemrég rám írt, hogy engem látott-e elmenni mellette?
De alapvetően nem beszelunk mar nagyon reg, csak egy csoportban, ahol folyamatosan bánt, megaláz mások előtt, de úgy, hogy mar masok állították le őt komoly vita volt belőle. Ezt miert csinalja ha tullepett? 1 éve van mar uj baratnoje akivel kb 1 héttel a szakítás utan jött össze. És meg együtt vannak. És mar ősszel is valahogy megkerdezte h engem látott-e. Miert ír rám ilyennel? Engem lát az emberekben vagy mi? Elég fura.
2022. márc. 21. 21:54
11/16 A kérdező kommentje:
Massal tervezi és az exenek irogat stb? Ketlem hogy az új csajjal tervezné😅
2022. márc. 22. 22:16
12/16 anonim válasza:
Akkor kérdezd meg tőle hogy mit szeretne :D csak nem tudom akkor mi értelme volt kérdést kiírni ha mindent megmagyarázol
13/16 A kérdező kommentje:
Én nem megmagyarázom, csak leírtam a tényeket de pl a 10-es válasz nem is a kérdésemre érkezett.
2022. márc. 23. 06:13
14/16 A kérdező kommentje:
Na, valaki?
2022. márc. 24. 00:52
15/16 anonim válasza:
Leírtuk a véleményünket, mit vársz még?
16/16 A kérdező kommentje:
Csak azt tartottam érdekesnek hogy valaki azt irta massal tervezi a jövőjét mar. Ami Oke de ha nekem irogat akkor meg ez volt a kerdesem lényege is, akkor most mi? 😂
2022. márc. 24. 10:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!