Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan érintene, ha a testvére...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érintene, ha a testvéred az exeddel jön össze?

Figyelt kérdés
Egy ilyen helyzet hogyan hatna rád? Az ex már neked teljesen közömbös, te dobtad ki. Erre meg a testvéred pont vele jön össze, és konkrétan majdnem melletted enyeleg vele direkt?

#ex testvér
2022. márc. 21. 17:04
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
Elég szánalmasak.
2022. márc. 21. 17:09
 2/8 anonim ***** válasza:
11%
Ex. Onnantól semmi közöm hozzá. A saját testvéremtől meg nem fogom sajnálni a boldogságot.
2022. márc. 21. 17:20
 3/8 A kérdező kommentje:
Az elsővel egyértek, viszont a 2es második mondatával nem. Mindannyian tudjuk, hogy a legtöbben erről mit szoktak mondani. Egy …-on osztoznak. Vagy neked ez belefér? Jóba maradnál a testvéreddel azok után? Mert szerintem egy ép eszű normális ember biztosan nem. Erre azt szokták mondani, még barátnőkre is, hogy jóba vannak a f.. meg ugyanaz. Testvérnek ilyet tenni testvérével elég gáz, ezt nem csak én gondolom így.
2022. márc. 21. 17:27
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

Öszintén szólva nekem teljesen mindegy lenne. Az "Egy …-on osztoznak" meg igencsak primitív emberek véleménye, ezzel a logikáaval mindenki csak szüz partnerrel jöhetne össze, mert ha mással volt már kapcsolata, akkor azokkal osztozol????

Az, hogy ennyire zavar a téma, csak azt mutatja, hogy nem zártad le amgadban az ex-szel való kapcsolatot és féltékeny vagy a testvéredre.

2022. márc. 21. 18:15
 5/8 A kérdező kommentje:

Nagyon nem.. Ez nem erről szól, hogy az ember már akkor egyből féltékeny, ezt miért nem érti meg pár ember? Ez a testvéred részéről aljas dolog és ennek nyilván nem örülsz. Megnézném, ki ugrana rá örömében ezek után a testvérére. Báratok között is alapból tabu (normális esetben) egy ex, nem hogy testvéreknél. Kicsit képzeljétek bele magatokat a helyzetbe, nagyon kíváncsi lennék.

Az hogy egy idegen jön össze az exeddel, vagy egy testvér, az két külön dolog. Egy ex nem is érdekel, de hogy a testvéred csinálja ezt, az undorító.

2022. márc. 21. 18:22
 6/8 anonim válasza:
81%

Gáz.. lehet hogy még sógorod/sógornőd is lesz?!

Hála az istennek nekem nincs azonos nemű tesóm , de én pont ettől ódzkodnék.

Annyi ember van a világon, miért a te levetett darabod kell neki?

Szerintem ezzel csak hergelni akar. Kitudja legközelebb, a leendő párodat szereti majd el? -.-

Nem lehet túl szoros a kapcsolatotok ha ez így belefér egymás közt :(

2022. márc. 21. 18:26
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Ez megint egy tipikus magyar ostobaság, ott szokás "tabiúkat" felállítani mindenre. Ami tényleg tabu, az benne van a törvényekben, a többi meg értelmetlen hülyeség.
2022. márc. 21. 18:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Biztos furán néznék rá, de ameddig nem előttem csinálnak intim dolgokat, addig nincs baj.
2022. márc. 21. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!