Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érintene, ha a testvéred az exeddel jön össze?
Öszintén szólva nekem teljesen mindegy lenne. Az "Egy …-on osztoznak" meg igencsak primitív emberek véleménye, ezzel a logikáaval mindenki csak szüz partnerrel jöhetne össze, mert ha mással volt már kapcsolata, akkor azokkal osztozol????
Az, hogy ennyire zavar a téma, csak azt mutatja, hogy nem zártad le amgadban az ex-szel való kapcsolatot és féltékeny vagy a testvéredre.
Nagyon nem.. Ez nem erről szól, hogy az ember már akkor egyből féltékeny, ezt miért nem érti meg pár ember? Ez a testvéred részéről aljas dolog és ennek nyilván nem örülsz. Megnézném, ki ugrana rá örömében ezek után a testvérére. Báratok között is alapból tabu (normális esetben) egy ex, nem hogy testvéreknél. Kicsit képzeljétek bele magatokat a helyzetbe, nagyon kíváncsi lennék.
Az hogy egy idegen jön össze az exeddel, vagy egy testvér, az két külön dolog. Egy ex nem is érdekel, de hogy a testvéred csinálja ezt, az undorító.
Gáz.. lehet hogy még sógorod/sógornőd is lesz?!
Hála az istennek nekem nincs azonos nemű tesóm , de én pont ettől ódzkodnék.
Annyi ember van a világon, miért a te levetett darabod kell neki?
Szerintem ezzel csak hergelni akar. Kitudja legközelebb, a leendő párodat szereti majd el? -.-
Nem lehet túl szoros a kapcsolatotok ha ez így belefér egymás közt :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!