Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
Nem a te dolgod tényleg, majd max. megszívja és tanul belőle.
#1 "Én is hiszek istenben, de tetszenek az ilyen lányok valamiért :D én például nagyon szívesen beszélgetnék vele."
Ebben a kategóriában a sok kanos tini mint te, bárkivel "beszélgetne", nem számít mennyire alja viselkedése van valakinek.
Mégis miből gondolod azt, hogy sátánista?
Én is goth vagyok, ha meglátnál, lehet, hogy tőlem is megijednél, pedig keresztény vagyok.
Nem értem, miért “istentelenebb” egyesek szemében az, akinek “fura” a zenei ízlése, extrémebben néz ki az átlagnál, de emellett jó ember, nem tesz semmi olyat, amivel ártana bárkinek, mint azok a festetlen, ártatlannak tűnő lánykák, akiken egy fél város átment, a diszkóban pedig hányásig vedelik a piát, emberileg is erősen megkérdőjelezhetőek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!