Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Látszat kapcsolat leszbikus...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Látszat kapcsolat leszbikus lánnyal? Ki csinált már ilyet? Lányok fiuk is irjatok

Figyelt kérdés

2022. márc. 16. 15:30
 1/4 anonim ***** válasza:
59%

Senki nem csinalt meg ilyet, aki normális.

F

2022. márc. 16. 15:57
 2/4 anonim ***** válasza:
88%
Hát ez legfeljebb akkor éri meg ha a csávó meg meleg, így jó kis alibi kapcsolat lehet, közben meg mindkettő élheti az életét.
2022. márc. 16. 22:55
 3/4 anonim ***** válasza:
83%

Velem az történt, hogy összeismerkedtem egy lánnyal, akivel azóta is nagyon közeli barátok vagyunk. A harmadik ember voltam, akinek elmondta, hogy valójában leszbikus. Az osztályán belül mindenki azzal piszkálta (persze nem ellenségesen), hogy miért nincs barátja, miközben gyönyörű szép. Nem akarta, hogy kiderüljön a titka, ezért néha odamentem a sulijához, kézenfogva sétáltunk el onnan, puszival köszöntünk, úgyhogy ezek láttán lenyugodtak körülötte az értetlenkedő hangok. Szerencsére ez az utolsó gimis évében történt, azaz nem kellett sokáig a pasiját játszanom.

Ha ez olyan, mint amire gondoltál, akkor tessék, ez az én sztorim.

2022. márc. 17. 12:15
 4/4 anonim válasza:
legjobb baratnommel mindketten biszexek vagyunk es elindult rolunk egy olyan pletyka hogy mi egyutt vagyunk. viccesnek talaltuk ezt a helyzetet es adtuk ala a lovat, olyan kepeket kuldtunk streakbe, berealeken mintha smarolnank stb. amikor kezdett idegesito lenni hogy mennyire rank vannak szallva mondtuk hogy semmi soha nem volt koztunk es nem is lesz attol fuggetlenul hogy melegek vagyunk es nagyon kozel
márc. 23. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!