Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem volt a kútnál benzin ha ezt mondom elhiszi?
Nem rég beszéltem egy lánnyal (kb egy hetet) összesen, igazából én hoztam fel a témát hogy találkozzunk, bele is ment...de utólag kicsit őszintén beijedtem az utolsó percben. Úgy érztem hogy lehet túl korai lenne az egész...
150 km-re él tőlem, de nem lett volna gond már van jogsim, szóval simán el mentem volna hozzá (de amúgy most nem), és tényleg nem volt benzin a kútnál, tényleg nem tudtam volna elmenni :d ha ezt meg mondom akkor nem csak kifogásnak venné? Amúgy ha nem ez lett volna a helyzet akkor is kicsit későbbre toltam volna a randit.
Nem kell privát:)
Ha ez volt a helyzet, akkor ez volt a helyzet. A többiről nem kell tájékoztatni.
(Nem hiszem, hogy egy ilyen kérdés után a privátoktól kellene tartanod.)
🎦 Felvetted videóra , hogy nem volt BENZIN ?
🆒 Mert akkor látná, a hihető story-d.
✅ Én biztos , hogy megkértem volna a kút-ast hogy videózunk, hogy nincs benzin....
♿️ És küldtem volna el egyből neki a videót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!