Várjátok, hogy hátha felmegy a választások után a benzin ára 600, vagy akár 700 forint fölé, és akkor a kocakocsikázók végre buszra csücsülnek?
Értem én hogy megy a féltékenység, ha "nekem nincs neki van" alapon gondolkodunk.
Sajnos mindegy mennyi lesz az üzemanyag ára, meg kell vebnit.
“ Az ellenzék esetén látok erre legnagyobb esélyt. Végre talán nem kéne folyamatosan dugóban várnom, hanem lehetne haladni.”
Azt ugye tudom hogy 640 lenne, ma ha nem lenne árstop, és most pártod és kormányod vezet) sőt az Eurót se így adták át nektek, ja és a sávos adózást is szétaltáztátok, csakhogy a nagy “mely magyaroknak” akik amúgy is milliárdosok ugyan annyi %-ban vizessen adót mint pl egy normál keresetű. #shameonyou
Nem.
Sosem járok autóval, ebből a szempontból felőlem aztán 20.000 forint is lehetne egy liter, DE abba nem gondolnak bele sokan, hogy ha az üzemanyag drágul akkor minden drágul, hiszen az áruszállítás többe kerül.
Úgyhogy nem, elhivatott tömegközlekedőként se várom a 800 forintos benzint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!