Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Sokat gondolkodtam ezen,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokat gondolkodtam ezen, miért van az hogy... Egy lány(normális, kedves, szép, igényes, nem r*nc, meg tényleg tök jó tulajdonságai vannak... miért nem becsüli meg egy fiú sem?

Figyelt kérdés

Miért jobb egy r**anc? Az úgy is meg fogja csalni

Egy normális értékrendű lánnyal oedig hosszú távon sokkal többre megy az ember, nem?

Eddigi kapcsolataim(már ha annak lehet nevezni, volt összesen 3) abból az egyik két hétig se tartott, ölelésnél többre nem is jutottunk xd, a másik egy hónapig tartott talán, ott se volt több

A másik meg másfél hónapig...

Valaki, fiú magyarázza el hogy a normális lányok miért nem kapnak megbecsülést?

2022. márc. 8. 23:50
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem maradj olyan, amilyen lenni szeretsz és ne változz meg mások kedvéért sose. Én simán észreveszem a visszahúzódóbb, csendesebb lányokat is és simán beszélgetést kezdeményezek velük akkor is, ha kevésbé beszédesek, szóval nem kell megváltoznod másokért.
2022. márc. 9. 09:10
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
10 es vagyok, annyival kiegészíteném, hogy igaz amit a 11-es írt hogy legyél önmagad, ne változz meg senkiért, de az is biztos , hogy ha azt akarod , hogy észrevegyenek legyél nyitottabb, beszédesebb és kevésbé visszahúzódó. A legfontosabb az az hogy érezd jól magad és úgy viselkedj, ahogy te jól érzed magad és legyél önmagad
2022. márc. 9. 09:17
 13/23 anonim ***** válasza:
0%
Írj, ha van kedved. 20F
2022. márc. 9. 11:12
 14/23 A kérdező kommentje:
Utolsó, de te is írhatsz 🤷🏻‍♀️
2022. márc. 9. 11:14
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
De feleslegesen ír, ha általában az itteni lányok nem akarnk ismerkedni random privátosokkal. Gondolom ezért kérdezett rá.
2022. márc. 9. 11:36
 16/23 anonim ***** válasza:
20%

Nekem írhatsz, vágyom egy 16 éves lány után.

(Józsi bácsi voltam).

2022. márc. 9. 12:09
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Hol van ilyenkor a hírhedt tini lány érettség? Az ,hogy nyomoroncokat fogtàl ki nem jelenti azt ,hogy minden fiú ilyen. Olvasgass pár “ miért ilyen meg olyan minden lány” kérdést és akkor talàn rájössz ,hogy vannak “ normális” fiúk is.
2022. márc. 9. 14:20
 18/23 anonim ***** válasza:
70%

Egy pár tanács:

1. Gyakorikérdéseken ne ismerkedj, vannak erre kitalált platformok (Tinder, Badoo, love.hu, miegymás)

2. Jobban jársz, ha nem a suliban keresel kapcsolatot: Nem túl jó, ha összejössz egy iskolatársaddal, majd netán később szakítasz vele és még 1-2 éven keresztül nézitek egymás fejét.

3. Ne olyan srácot keress, akivel jól mutatsz az instán, hanem olyat, aki meg tud nevettetni, foglalkozik veled, stb.

4. NE változz meg azért, hogy felfigyeljenek rád. Nem kell kihívóbban öltöznöd, vagy ribisen viselkedned csak azért, hogy összeszedj egy palit. Ha találsz valakit, olyat találj, aki azért szeret, aki vagy, és nem azért figyel fel rád, mert majd kiesik a melled a köldökig kivágott felsődből, meg mert twerkelsz neki egyet.

2022. márc. 10. 00:28
 19/23 A kérdező kommentje:
Utolsó! Köszönöm szépen a válaszod, mindenben teljesen igazat adok. Ment a zöld:)
2022. márc. 10. 02:54
 20/23 anonim ***** válasza:
Az a helyzet, hogy aki kiírta a kérdést nem egy rendes csaj, hanem pont, hogy inkorrekt módon viselkedett. Tipikus esete annak, amikor valaki úgy csinál, mintha ő annyira jó lenne és mások a szemetek :) Nyilván... Ha ilyen inkorrekt módon bánsz másokkal, akkor ne csodálkozz ha nem találsz normális hapsit magadnak.
2022. márc. 10. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!