Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Egy intelligens, talpraesett,...

Egy intelligens, talpraesett, jó készséggekkel rendelkező, fiatal, igényes, szép lány elmegy gyárba dolgozni?

Figyelt kérdés
2021. febr. 17. 01:03
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
A felsoroltak közül egyik tulajdonság se zárja ki, hogy valaki gyárban dolgozhasson.
2021. febr. 17. 01:06
 2/22 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdeztem, hogy dolgozhat-e gyárban egy ilyen lány. Hanem azt, hogy tapasztalatok alapján vannak ilyen lányok gyárakban vagy semmiképp se fordulnak meg ott?
2021. febr. 17. 01:08
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Elég sok oka lehet ennek. Például nem vették fel arra a szakra ahová menni akart. Vagy pénzt akar szerezni gyorsan. Vagy éppen ő pont ezt a munkát szeretné végezni.
2021. febr. 17. 01:09
 4/22 anonim ***** válasza:
80%

Vannak. A szükség nagy úr. Én is minden szart bevállaltam, mikor kellett a pénz, de máshova nem vettek épp fel. Többek között ennek köszönhetem, hogy később jó pozit kaptam, mert előnyben voltam ahhoz, akinek nincs munkatapasztalata, még ha szar munka is volt az.

Nincs semmi szégyen a munkában, akármilyen is. Inkább ez, mint pénzért dugni, ahogy egyesek.

2021. febr. 17. 01:22
 5/22 anonim ***** válasza:
85%
A gyárban, meló közben akarsz csajozni?
2021. febr. 17. 01:49
 6/22 anonim ***** válasza:
77%
Még Kamaz sofőrnek is elmennek.
2021. febr. 17. 02:01
 7/22 October15 ***** válasza:
83%
Hát ha nem akar éhenhalni akkor biztos elmegy de, hogy valaki aki intelligens és jó képességű alapesetben nem gyárimunkás lesz az egészen biztos.
2021. febr. 17. 02:13
 8/22 anonim ***** válasza:
0%
Tapasztalatom szerint igen is vannak,csak viszonylag akik még nem foglaltak azt gyorsan el hódítsák,szóval ha meglátsz egy számodra szimpatikus embert akkor kezdeménsezz mert örökké nem lesz szabad.
 9/22 October15 ***** válasza:
93%
6.: Jó de a Kamaz menő. :D
 10/22 anonim ***** válasza:
78%

Elég ritka, inkább csak a diákmunkások vagy a húszas éveik elején járó ilyen lányok vannak gyári melón.

Aki tényleg intelligens, az általában jól tanul és talál jobb melót.

Aki talpraesett vagy jó készségekkel rendelkezik, az jól ismerkedik és ismerősök által talál jó melót vagy ügyesen adja magát el állásinterjúkon.

Aki szép, az simán talál valami kajakínálós vagy egyéb hostess melót, ami könnyebb és jobban fizet.

Nem nézem le a gyári melósokat, de azért ne adjuk már elő, hogy ott gyakoriak az ilyen kategóriájú emberek.

2021. febr. 17. 02:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!