Egy intelligens, talpraesett, jó készséggekkel rendelkező, fiatal, igényes, szép lány elmegy gyárba dolgozni?
Vannak. A szükség nagy úr. Én is minden szart bevállaltam, mikor kellett a pénz, de máshova nem vettek épp fel. Többek között ennek köszönhetem, hogy később jó pozit kaptam, mert előnyben voltam ahhoz, akinek nincs munkatapasztalata, még ha szar munka is volt az.
Nincs semmi szégyen a munkában, akármilyen is. Inkább ez, mint pénzért dugni, ahogy egyesek.
Elég ritka, inkább csak a diákmunkások vagy a húszas éveik elején járó ilyen lányok vannak gyári melón.
Aki tényleg intelligens, az általában jól tanul és talál jobb melót.
Aki talpraesett vagy jó készségekkel rendelkezik, az jól ismerkedik és ismerősök által talál jó melót vagy ügyesen adja magát el állásinterjúkon.
Aki szép, az simán talál valami kajakínálós vagy egyéb hostess melót, ami könnyebb és jobban fizet.
Nem nézem le a gyári melósokat, de azért ne adjuk már elő, hogy ott gyakoriak az ilyen kategóriájú emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!