Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanár diák kapcsolat, vélemények, valakinek személyes tapasztalata van a témáról?
Figyelt kérdés
Nagyon érdekel ez a téma, de 1nem tervezek egyik tanarommal se osszejonni nehogy azt higyjetek az miatt, főleg hogy már egyetemen vagyok, viszont anno a banketten kicsit osszemelegedtem a volt tori tanarommal (akkor már elballagtunk tehát nem voltam a tanítványa, teljesen legálisan csinalta) viszont megbeszeltuk ez csak egy éjszaka volt semmi több és azóta nem is kerestuk egymást, mégis azóta izgat ez az egész téma, de nem tudnék vele együtt lenni, pláne hogy egy tizessel idősebb nálam, de ha valakinek volt része ilyenben szívesen meghallgatom2022. márc. 7. 00:05
1/4 anonim válasza:
Nem, nem vagyok apakomplexusos.
Korombeliekkel ismerkedek
2/4 anonim válasza:
Tanárként max nagyon nyomulós, de nagyon lepattintott lányokrol tudnek meselni. A korosztalyt nem vetem meg, de sajat diakkal nem kavarok sem egyetemen, sem kozepiskolai oktatás keretében.
3/4 anonim válasza:
Egy tanár ezzel az állását kokáztatja, szóval ezek nem gyakori esetek. Én a sulimban egy ilyen esetről hallottam 5 év alatt, úgyhogy tényleg elég ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!