Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálnátok?
Figyelt kérdés
Hogyan reagálnátok, ha barátnőtök egy másik sráccal edzene a teremben, mikor Ti épp nem tudtok menni vele? Elvileg 4 órát ott voltak....2022. márc. 5. 19:01
1/6 anonim válasza:
Egy edzés nem tart 4 óráig, ott nem csak annyi történt...
Én biztos leülnék vele beszélni, hogy ezt miért...
Nekem sajnos nyílvánvaló, hogy miért. Te meg bizonyosodj meg róla.
2/6 anonim válasza:
1 óra egy átlagos edzés. Hogy mit csináltak ezen kívül nem tudom elképzelni.
3/6 anonim válasza:
Háát. Rendszeresen járok edzeni, heti 5x, de sosem fordult még elő az, hogy 4 órát letoljak egyszerre..
Egy húzósabb edzés is nagyon maximum 2 óra volt eddig úgy, hogy közben beszélgettem is pár haverral..
4/6 anonim válasza:
Hát én lány vagyok, és sosem jutna eszembe 4 órát edzeni egy másik sráccal, amikor a párom nem ér rá, mondjuk alapból ha én edzek, akkor egyedül edzem, de igen, az a 4 óra elég sok, szóval érthető azért, ha a másik fél egy kissé kiakad, és megkérdezi, hogy mit csináltak 4 órán keresztül. Mert ez így elég fura.. Az én barátom már akkor se örülne, ha egy sráccal edzenék, amit én tiszteletben is tartok, meg úgy se akarnák mással edzeni, de ilyen hosszú ideig edzeni? Szerintem érthető ha valaki nem repes az örömtől, ha meghallja, hogy a párja 4 órán át edzett valaki mással... de most kinek mi fér bele.
5/6 anonim válasza:
4 óráig nem tart egy edzés. Felmerülne bennem, hogy érdemes-e vele folytatni a kapcsolatot.
6/6 anonim válasza:
Rendszeresen járok edzőterembe. Egyedül is, barátokkal is. SOHA nem voltunk ott 2 óránál többet.
Ne viccelj! Ne hidd már ezt el!
Gondolom máshol is voltak. Csak ezt adta be.
De ha te is szoktál járni edzőterembe, akkor tudnod kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!