Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálnátok?
Tegnap barátom mondta, hogy állítsab be a snap bitmoji-ját. Aztán amikor végeztem, pont kapott egy snapet. Kívánom, hogy bár ne láttam volta, hogy kitől kapta.
Régebben összevesztünk a haverjain, mert kihasználták egymást. Mindig barátom jött ki szarul. Alapból nem is szívleltem őket. Nos ott volt egy csajaki barátom legjobb barátnőjének vallotta magát. Ez a csaj szeret rá mászni a pasikra és ez alól nem kivétel barátom sem. De a vita végén tisztáztuk a dolgokat. Aztán a kis csajnak nem tetszett hogy mi kibékültünk ezért azt mondta hogy barátom ne is keresse. (barátom elmondása szerint)
Ezért tiltották egymást. Most neg snapen streakelnek.
Jogos a kiakadásom? Vagy hisztis vagyok? Ti mit tennétek?
Szerintem próbáld megbeszélni a pároddal,hogy miért snapel a lánnyal. Nem tudom mióta lehettek együtt, de valószínűleg látod rajta ha hazudik, ha úgy gondolod hogy nem ad egyenes választ a kérdésedre, esetleg tereli a témát, kamuzik, akkor egyértelmű hogy probléma van.
A legegyszerűbb módja megbeszélni a dolgokat, én úgy gondolom hogy kutakodni nem célszerű, mindenkinek kell egy kis magánszféra.
Szerintem ülj le vele és mondd el hogy ezt láttad, kérdezz rá hogy miért, onnantól meg már magától menni fog!
Illetve én kicsit heves természetű vagyok, valószínűleg a csajnak is írnék, hogy miért is beszél a párommal? ( kíváncsiság mindig győz)
Nem hiszem hogy hisztis lennél, de jobb ha megbeszélitek, elmondod hogy rosszul esik stb. Esetleg a beszélgetés témájára, ha nem csak streakelnek.
Remelem tudtam segíteni!
És sok szerencsét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!