Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mennyire lenne gáz?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lenne gáz?

Figyelt kérdés

Sziasztok, a helyzet alapja a következő:

https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__egyeb-ke..

Sajnos azóta is a lányon kattogok, azon filózom, hogy újra bejelölöm és próbálok vele beszélni…

2022. márc. 4. 00:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, te egy nagyon aranyos srác vagy. Számomra már most szimpatikus.

Ne hagyd, hogy az ilyen nők lehúzzanak. Járj emelt fővel továbbra is.

Sok ember lesz még az életedben akik ávernek és nem leszel fontos nekik igazán.

De te csak menj és lépj tovább.

Eljön majd az igazi.

2022. márc. 4. 17:27
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
10 én is ilyen vagyok, úgyhogy megértelek. De muszáj továbblépni, mindent sajnos nem tudunk megoldani. Gondolj erre az időszakra úgy, mint életed egy lezárult szakasza, nem véletlen találkoztál azzal a lánnyal, valószínűleg tanulnod kellett valamit rajta keresztül. Szerintem az a tanulság ebből számodra, hogy ne becsüld alá saját magad, és csak akkor küzdj valakiért, ha ő is hajlandó megtenni ugyanezt érted.
2022. márc. 4. 17:30
 13/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm <3

Remélem tényleg nem a személyiségemmel vannak problémák. Lehet gyenge dolog, de próbálom magam nyugtatni a sorssal, meg, hogy aki nekem van szánva úgyis velem marad, akármennyire hibázok. A kiosztásom egyébként mondta nekem, hogy ő igazából jelenleg nem tudja megadni egy kapcsolatnak az alapjait, mert nem tud annyit adni magából. Talán még nem volt megérve a kapcsolathoz. Ezután lehet nem is kéne azon gondolkodnom, mit ronthattam el, dehát ilyen vagyok… meg tényleg úgy érzem én is elrontottam ezt azt… például nem igazán avattam be a múltamba, ex barátnők terén, csak elmondtam hogy volt komolyabb kapcsolatom, de nem tartott valami sokáig (nem látom értelmét ezeket taglalni). Vagy, hogy egyszer összevesztünk egy tök pitiáner dolgon, amit még egy talinknál mondott, csak nem akartam szóvátenni, de a végén pár nap után ismét kijött. Mondjuk lehet így is sokkal több dolgot tűrtem úgymond, bár azok sem valami extrák. Például már együtt voltunk, mikor lementem a városba vásárolni, ő is a szüleivel, aztán a mellettem levő boltban voltak, de nem jött oda köszönni sem, csak mondta, hogy látta bemegyek, de csak küldött egy képet a kocsiból, hogy hazafele tart. Elég fura volt, ilyen kaliberű dolgok voltak.

2022. márc. 5. 12:18
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Ne hibáztasd magad. A múlton felesleges rágódni, inkább élj a jelenben, és a jövőre koncentrálj, amit még meg tudsz változtatni. Semmi értelme már azon gondolkodni, hogy mi mehetett tönkre, már vége van ennek, innentől kezdve feleslegesen emészted magad. Én is hiszek a sorsszerűségben, úgyhogy ki merem jelenteni azt, hogy valószínűleg ti ketten nem egymásnak voltatok szánva. Erről nem te tehetsz, és nem is ő. Van, amikor egyszerűen két ember nem illik össze. Lépj tovább rajta, engedd el azt a lányt. Lesz még más, és ahogy te is írtad, aki neked van szánva, az előbb-utóbb úgyis megtalál. Most kaptál egy értékes leckét az élettől, ezt fogadd el, és mostantól csak előre nézz, és légy nyitott a lehetőségekre. Séta közben is ha egyfolytában hátra nézel nem fogod észrevenni a szembejövő új lehetőségeket:)
2022. márc. 5. 12:56
 15/18 A kérdező kommentje:

Igazad van.

Ezen kívül ha nem probléma, még érdekelne, hogy szerinted mennyire problémák azok a példák egy kapcsolatban amiket leírtam?

2022. márc. 5. 13:38
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
14-es vagyok. Az kicsit tényleg furcsa, hogy találkoztatok valahol és még csak nem is köszönt. Az, hogy nem avattad be az exeidről az a te döntésed. Nyilván valamilyen szinten kell beszélni róla, de alapvetően a jelenlegi kapcsolatra kéne fókuszálni, nem az előzőek kibeszélésére. De szerintem ami közöttetek a legnagyobb problémának mondható, az a kommunikáció hiánya volt. Neked is voltak sérelmeid, amit nem mertél felvetni neki, és valószínűleg ő se mondta el minden egyes baját a viselkedéséből következtetve. A bizalom, kommunikáció elengedhetetlen egy párkapcsolatban. Ha nem tudjátok közösen megbeszélni a problémáitokat, az nem jelent valami jót.
2022. márc. 5. 14:20
 17/18 A kérdező kommentje:
Érdekes meglátás. Mikor mondtam neki, hogy valami rosszul esik, egyből nem írt vissza semmit és azt mondta nem tud mit mondani. Ezek alapján biztosan igazad van abban, hogy ő nem igazán akarta megosztani velem, hogy mit érez, vagy mi problémája lehet. Meg úgy tényleg nem engedett közel magához. Képeket sem küldött, se magáról, se semmiről kb.. Alapból a 6-7. randi után enegedte a csókot is, pedig előtte megpróbáltam párszor. Bár attól lehet félt, mert azt hiszem ez volt neki az első. A randi meg igazából egyfolytában ugyanaz volt, mert “nem engedik máshova”, meg én is mentem leginkább. Fel persze nem mentünk se hozzájuk, se hozzánk… Mondhatnánk, hogy 3 hónapon keresztül csak kimentünk beszélgetni ugyan arra a helyre.
2022. márc. 5. 15:07
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
"Mikor mondtam neki, hogy valami rosszul esik, egyből nem írt vissza semmit és azt mondta nem tud mit mondani." Pontosan erre gondoltam. Ha te ki is fejtetted a problémáidat, ő ahelyett, hogy megbeszélte volna veled azokat, egyszerűen úgy tett, mintha nem is történt volna semmi. Ez már alapból nem túl jó hozzáállás egy párkapcsolatban. Szerintem ez a lány még nem állt készen a kapcsolatra.
2022. márc. 5. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!