Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mennyire lenne gáz?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lenne gáz?

Figyelt kérdés

Sziasztok, a helyzet alapja a következő:

https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__egyeb-ke..

Sajnos azóta is a lányon kattogok, azon filózom, hogy újra bejelölöm és próbálok vele beszélni…

2022. márc. 4. 00:34
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
14%
Tedd azt.
2022. márc. 4. 01:24
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Ne tedd. Hülyét csinált már belőled nem egyszer, nem is kétszer, nehogy még ezek után te fuss utána. Próbálj meg tovább lépni, jobbat érdemelsz.
2022. márc. 4. 01:41
 3/18 anonim ***** válasza:
75%

Ne tedd, ő nem való neked. Nem voltak feléd soha őszinte érzelmei.

Te olyan aranyos vagy a leírás alapján. Őszintén próbálkoztál, de ami nem megy azt ne erőltesd mivel csak magadnak okozol még több és nagyobb fájdalmat.

Valahogy lépj túl rajta.

Ismerkedj mással, vagy tereld el a figyelmed egy jó sorozattal, könnyvvel, festéssel, vagy írd ki magadból akár történetekként vagy versként. Vagy tanulj valami újat ami érdekel.

Tudom, h srác vagy, de igen is, sírhatsz te is, gyászold meg.

De utána már ne fuss.

2022. márc. 4. 02:01
 4/18 anonim ***** válasza:
26%

Már megpróbáltad, felesleges tovább erőltetni.

"Te olyan aranyos vagy a leírás alapján"

simp

2022. márc. 4. 04:17
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se tedd.
2022. márc. 4. 08:18
 6/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, valószínűleg tényleg hagyom. Viszont nagyon hibásnak érzem magam, pedig a legutóbbi kiosztáson kívül (szerintem/talán) nem csináltam semmi destruktívat. Kérdeztem őt is még anno, hogy mit rontottam el, de azt mondta semmit. Esetleg arra tudnátok tanácsot adni, hogy hogyan tudnék “megbocsájtani” magamnak? Valószínűleg az az érzés gyötör leginkább, hogy lehet toxikus vagyok, ami miatt elszalasztottam egy jó lehetőséget, esetleg tényleg baj van a személyemmel/kinézetemmel bármi módon.
2022. márc. 4. 09:44
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Ezt azonnal felejtsd el. Ha valaki, te semmiképp sem vagy toxikus. Teljesen érthető, hogy kifakadtál, szerintem legtöbben ugyanezt tettük volna ennyi idő után. Itt a lány a hibás, hogy elhitette veled, hogy valami lehet, és az orrodnál fogva vezetett, játszadozva az érzéseiddel, aztán jól otthagyott. Sajnálom, hogy ezt kell írnom, de ő nem téged szeretett, hanem a figyelmet, amit kapott tőled. Mostmár próbáld meg lezárni ezt magadban, te semmit sem csináltál rosszul, egyszerűen csak ilyen érzéseket hoz ki az emberből az elutasítás, de ettől még semmi baj sincs veled.
2022. márc. 4. 13:03
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Annyit hozzá fűznék, hogy kezdj el dolgozni az önbizalmadon, kedves kérdező.

Mi nők megérezzük, ha valaki önbizalom hiányos. Az pedig taszító.

Az önbizalom nagyon vonzó és figyelem felkeltő tulajdonság.

Mielőtt félre érted, nem kell harsánynak és nagyképűnek lenned.

Szimplán más a kisugázása annak a pasinak, akinek van önbizalma.

Jobban vonzódunk hozzá, hiszen a magabiztosság biztonságérzetet kelt. 😊

Szóval hajrá, dolgozz rajta. Hiszen úgy látom, nem sok önbizalmad van.

2022. márc. 4. 13:36
 9/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Igazából nem gondolom, hogy a kapcsolat előtt, vagy közben bajaim lettek volna az önbizalmammal, inkább a vége rengetett meg, mert nagyon akartam, hogy működjön, bár nem hiszem, hogy ráerőszakoltam volna magam, mert alapból nem is találkoztunk valami sokszor, olyan heti 1-2, néha 3x.

Mondjuk a “kapcsolat” alatt sokszor éreztem azt, hogy nem igazán ismer el, ebből egyszer volt egy kisebb vitánk is, plusz, hogy sokkal többet teszek bele, mint ő, de ezt is be tudtam annak, hogy félénk, és biztos neki több idő kell feloldódni. Aztán igazából ezek hatására kérdőjelezem meg manapság kb az egész lényem.

2022. márc. 4. 15:17
 10/18 A kérdező kommentje:
Ami talán probléma lehet azok alapján, ha ezeket hozzáteszem az az, hogy túlságosan ragaszkodom, nem tudom elfogadni ha nem működik valami úgy ahogy kellene és mindent próbálok megoldani, még ha nem is lehet.
2022. márc. 4. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!