Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Csak szerintem gyanús ez az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem gyanús ez az egész ?

Figyelt kérdés
A barátom szemei gyakran pirosak, és őszíntén már kezdek arra gyanakodni, hogy titokban füvezik. Legelőször ezt Januárban vettem észre, de azt mondta, hogy csak viszketnek, és szárazak, ami először elég hihető volt, de már akkor sem értettem, hogy miért próbálta rejtegetni őket (homályos, sötét képket küldözgetett, és filtereket használt, pedig ő nagyon ritkán filterezik), mikor megkérdeztem miért, az volt a válasza, hogy “mert csúnyák”. Ez már kb. 2 hónapja így megy, az elején csak néha-néha, de mostanában egyre gyakrabban veszem észre, hogy pirosak, és általában csak éjszaka (néha nappal is, de az semmi ahhoz képest, ahogy kinéznek este)..Pár napja újra felhoztam a témát, és kerek-perec rákérdeztem, hogy füvezik-e, de úgy éreztem, hogy kerülte a témát, pl. mikor azt mondtam “remélem nem titkolnál el előlem ilyesmit” csak annyit mondott “szeretlek”, ami egy kicsit furcsa volt..Másnap viszont újra szóba hoztam, és akkor megígérte, hogy nem, és az igazat mondja. Nagyon szeretnék hinni neki, de valamiért akkor sem hagy nyugodni ez az egész. Tudom, hogy sok minden okozhat piros szemeket, de hiába mondom neki, hogy menjen el orvoshoz, vagy legalább vegyen szemcseppeket, mindig csak az mondja “rendben leszek”, vagy “majd lehet elmegyek” meg nem értem miért kell rejtegetni..Ti mit gondoltok erről ? Esetleg volt már valakivel ilyen ? :/ Mi okozhatja még az esti piros szemeket ?

2022. márc. 3. 21:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a kontaktlencsétől fűtésszezonban meg klíma szezonban csontra kiszárad és vérvörös. Allergiát tudok még elképzelni, meg a kötőhártya gyulladást. De annak más tünete is lenne, és nem kéne neki 2x mondani h menjen dokihoz.

Szerintem sanszosabb, hogy néha elránt egy cigit. :)

Amúgy zavarna téged? Mármint maximálisan a te döntésed, de elhagynád, ha füvezne, vagy miért titkolja?

2022. márc. 3. 21:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Aláírom amit #1 írt, én is kontaktlencsét hordok és télen kegyetlenül kiszáradnak a szemeim. Engem főleg a szél zavar, de a fűtés is kitesz magáért.
2022. márc. 3. 22:05
 3/5 A kérdező kommentje:

Ő nem hord kontaklencsét, szóval az kizárva. Még egy logikus magyarázat az volna, hogy túl sokat bámulja a telefonját, de általában csak este telefonozik, szóval nem tudom.

Mivel én nem iszom, nem cigizek, nem örülék neki, ha kiderülne, hogy a hátam mögött ilyeneket csinál, de ezt nem mondom neki, mert akkor végképp nem fogja elmondani, ha tényleg van valami. Eddig mindig elmondta, ha valamit kibróbált, és abban reménykedem, hogy most is elmondaná, de akkor is furcsa ez az egész. :/

2022. márc. 3. 22:15
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem kontaklencse, akkor valószínüleg fű. Ha megint ilyen helyzet áll elő, mondd meg neki, hogy vagy leszokik, vagy elhagyod. Ha valami hülye magyarázatot hoz fel, akkor biztos lehetsz abban, hogy drogozik.
2022. márc. 4. 08:32
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy írtad is, ezer oka lehet a vörös szemnek. Egyébként a ti korotokban nehezebben valljátok be, ha valami betegségetek van, mint azt, ha füveztek. :) Szerintem cikinek tartaná bevallani, hogy füvezik, főleg, hogy tudja, te nem cigizel, nem iszol. Félne, hogy elítélnéd őt. Másrészt persze legalább ennyire cikinek érezné ebben a korban bevallani, hogy valami betegség miatt vörös a szeme. Szerintem füvezik vagy éjszaka titokban hegesztő valami gyárban. :)Bárhogy is, ezt csak te derítheted ki és nem mi.
2022. márc. 4. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!