Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem gyanús ez az egész ?
Nekem a kontaktlencsétől fűtésszezonban meg klíma szezonban csontra kiszárad és vérvörös. Allergiát tudok még elképzelni, meg a kötőhártya gyulladást. De annak más tünete is lenne, és nem kéne neki 2x mondani h menjen dokihoz.
Szerintem sanszosabb, hogy néha elránt egy cigit. :)
Amúgy zavarna téged? Mármint maximálisan a te döntésed, de elhagynád, ha füvezne, vagy miért titkolja?
Ő nem hord kontaklencsét, szóval az kizárva. Még egy logikus magyarázat az volna, hogy túl sokat bámulja a telefonját, de általában csak este telefonozik, szóval nem tudom.
Mivel én nem iszom, nem cigizek, nem örülék neki, ha kiderülne, hogy a hátam mögött ilyeneket csinál, de ezt nem mondom neki, mert akkor végképp nem fogja elmondani, ha tényleg van valami. Eddig mindig elmondta, ha valamit kibróbált, és abban reménykedem, hogy most is elmondaná, de akkor is furcsa ez az egész. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!