Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Ti megismernétek / járnátok szívesen egy ilyen jellegű lánnyal?
Lányoknak sem tilos kifejteni a véleményüket, de elsősorban a fiúkra lennék kíváncsi.
Szóval tegyük fel, hogy egy lány jó tanuló, nagyon okos, értelmes, a korabeli lányokhoz képest sokkal értelmesebb a felfogása, nagyon kedves, megértő és még sorolhatnám, egyszóval van neki egy rakás jó tulajdonsága, ami bejön a srácoknak valószínűleg, csak kicsit furcsa a stílusa... Itt most nem ezekre a stílusokra gondolok, mint pl. a gót meg e-girl style. Tegyük fel, hogy a csaj gyönyörű, dekoratív, nőies ruhákban jár, de mondjuk a haja nem átlagos, hanem pl. olyan, mint Melanie Martinez-nek vagy Ava Max-nek (ha nem ismeritek őket, keressetek rájuk) , akkor mi az első benyomásotok róla? Jó, persze, amiket jó tulajdonságokat fentebb felsoroltam, ezeket ugye nyilván első benyomásnál nem tudod a csajról, de tényleg, látod rajta, hogy kedves, szép meg minden, csak a haja nem átlagos, akkor mit gondolsz róla? Szívesen megismernéd, vagy elhordod magadban minden elmebeteg, furcsa lánynak?
17/L
22-es: No, még egy IQ bajnok: 180-as(!) IQ-val nézte a TV-t, aztán mégsem tudja hogy Petőfi tisztán itta a bort, mert a szódát később találták fel...
De nem baj, mert egy 180-as IQ-val "megáldott" elmének ez nem is fontos...
Viszonyításul:
"Polgár Judit (1976)
Hazánk büszkesége, kiváló sakkozó, akit minden idők legnagyobb női sakkozójának tartanak. Akkor is rekordot döntött, amikor 15 évesen nagymesterré vált (ezzel megelőzve Bobby Fischert). 170-es IQ-val rendelkezik."
Már ha tudod, hogy ki is az a Polgár Judit...
Tudom hogy ki az a Polgár Judit, mivel én magam is sakkozó vagyok, igaz, csak a 2000 élő körül mozgok. Magnusnak 190 feletti, ha már sakkozóknál tartunk, de egyébként Marilyn Monroenak is annyi volt. Szóda pedig hogy a fenébe ne lett volna akkoriban? Jedlik Ányos már 1829-ben feltalálta!
Amúgy nem csak én gondolkozok így, pont a napokban hallgattam egy Friderikusz podcastet Szász Marcival és ő is a boldogságot választotta a karrier helyett.
Szerintem nem rossz, nekem bejön.
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!