Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Ti megismernétek / járnátok szívesen egy ilyen jellegű lánnyal?
Lányoknak sem tilos kifejteni a véleményüket, de elsősorban a fiúkra lennék kíváncsi.
Szóval tegyük fel, hogy egy lány jó tanuló, nagyon okos, értelmes, a korabeli lányokhoz képest sokkal értelmesebb a felfogása, nagyon kedves, megértő és még sorolhatnám, egyszóval van neki egy rakás jó tulajdonsága, ami bejön a srácoknak valószínűleg, csak kicsit furcsa a stílusa... Itt most nem ezekre a stílusokra gondolok, mint pl. a gót meg e-girl style. Tegyük fel, hogy a csaj gyönyörű, dekoratív, nőies ruhákban jár, de mondjuk a haja nem átlagos, hanem pl. olyan, mint Melanie Martinez-nek vagy Ava Max-nek (ha nem ismeritek őket, keressetek rájuk) , akkor mi az első benyomásotok róla? Jó, persze, amiket jó tulajdonságokat fentebb felsoroltam, ezeket ugye nyilván első benyomásnál nem tudod a csajról, de tényleg, látod rajta, hogy kedves, szép meg minden, csak a haja nem átlagos, akkor mit gondolsz róla? Szívesen megismernéd, vagy elhordod magadban minden elmebeteg, furcsa lánynak?
17/L
Ha apolt a haja nem akadaly.
Nekem sosem volt konkret elvarasom, hogy kinek hogyan kell kineznie, de nagy reszben olyanok fogtak meg akiken lattam, hogy egyensulyban van a kinezetuk (stilusuk) a szemelyisegukkel.
Ha jól áll rz a haj akkor tök szívesen. Kicsit fura, de annyira nem hogy ne lehessen megszokni és azért ez nem red flag kategória.
Amúgy a #5-ös válaszra: ez nem jelenti, hogy tényleg olyan nagyon okos vagy. Pont ilyen voltam oviban én is, mire iskolába mentem tudtam írni, olvasni, összeadni. Plusz levezettem 6 éves fejjel a történelmet az ősrobbanástól a dínók kihalásáig, mert éppen az érdekelt.
De ez egyáltalán nem jelenti hogy annyira különleges lennék, egy tök átlagos egyetemista srác vagyok :D
Persze rólad nem mondok semmit, mert nem ismerlek.
Gyönyörű, nagyon okos...
És még szerény is 😁
Kedves 8-as!
Direkt odaírtam, hogy NEM FELVÁGÁSBÓL, mert gondoltam, hogy lesz egy jómadár biztosan, aki majd kiforgatja a szavaim. Mint írtam is, nem én jellemeztem magam ilyen dicsérő jelzőkkel, hanem a család, barátok és a tanáraim.
Figyelj, én egyáltalán nem aggódok a párkeresés miatt, és ha már ennyire belementünk a magánéletembe, akkor képzeld el, hogy nem ez az oka, hogy egyedül vagyok :) Tudod, hogy mennyi srác próbálkozott már nálam? De én mindegyiket visszautasítottam, s ennek legfőbb oka az volt, hogy a tanulmányaimra akartam koncentrálni, na meg én nem vagyok az a mai tipikus tini (tisztelet a kivételnek) , aki már 15 éves korában, bocsánat a kifejezésért, de a f@szt hajtja.
De igen, persze, így ismeretlenül a legkönnyebb ítélkezni. Nem írtam semmi lenézőt sem más ovis gyerekekről. Én csak elmondtam a tényeket, hogy miért írtam, amit írtam.
Ameddig más a pasikat hajtja 14-15 évesen, én addig uram bocsá' a jövőmre készültem már akkor.
Kedves 16-os!
A gyönyörű jelzőt, ha egy kicsit jobban elolvasod, a ruháimra írtam.
A nagyon okossal pedig nem mondtam semmi túlzást, mivel általánosban végig osztályelső voltam, és gimiben is minden évben eddig bent voltam a top 3-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!