Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Fiúk, ti milyen apró ajándékok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti milyen apró ajándékoknak örültök a hétköznapokban?

Figyelt kérdés
Lányoknál pl apró figyelmességként néha egy szár virág, vagy egy kis csoki. Nektek milyen ehhez hasonló ajándékot lehetne venni?

2022. febr. 14. 20:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát, én ennél gyakorlatiasabb vagyok, úgyhogy hacsak nincs valami apró dolog amit éppen szeretnék akkor inkább nem kell semmi. Egy spontán ölelés, bújás tud jól esni setleg
2022. febr. 14. 20:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
*esetleg
2022. febr. 14. 20:40
 3/8 anonim ***** válasza:
20%
Semminek
2022. febr. 14. 21:12
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ölelés, pár jó szó, akár egy mosoly, ilyeneknek simán tudok örülni.
2022. febr. 14. 23:12
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Bármi ami személyes. De egy ölelés is meglepően fel tudja dobni a napjaim.
2022. febr. 14. 23:34
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ölelés, odabújás, elmondja hogy jól érzi magát velem, esetleg kaják :D (sütik, kedvenc főételek, stb.)

Ez fordítva is megy persze, tehát én is figyelek erre.

2022. febr. 15. 00:41
 7/8 anonim ***** válasza:
74%
Ölelés, otthoni kaja
2022. febr. 15. 03:50
 8/8 anonim ***** válasza:
82%

Ölelés a best. De amúgy ha kedves dolgokat mondd, meg inkább ilyen saját keze által készült dolgok.

Bár nekem a szeretet nyelvem nem igazán az ajándékok, inkább idő/érintések.

Venni nem javaslok annyira. Bár basic dolgokat (pl édesség) ami lányoknak is lehet az is jó, de akár csak rajzolsz egyet sokkal szemelyesebb

2022. febr. 15. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!