Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok jó neki?
Sziasztok!
20 éves lány vagyok, a barátom 21 éves. A napokban láttam egy igaz videót, amiben az volt,hogy "a barátod azt mondja szereti a kis popsid, de p0rn0ban hatalmas seggű lányokat néz" . Ezt elküldtem neki, és azt mondta,hogy hát igen örülne nyilván ha nagyobb lenne nekem a fenekem, de ne értsem félre, így is jó.
Azt hozzá tenném,hogy nem ez az első alakalom amikor céloz rá.. Nekem különösebb problémám nincs a popsimmal, tény,hogy nagyobb volt régen, mivel akkor még "gyerek" testem volt (2017-2018) de ezt kell szeretni. Fejlődik, formálódik az emberi test is az évek során.
Mi a véleményetek erről?
Bizonyára rövid ideje ismeritek egymás, ha ez felmerül benned.
A fiú azt írta, hogy így is jó vagy neki. Egyelőre érd be ennyivel. Idővel majd úgyis kialakul, hogy komolyan mondta-e, vagy mégsem. Ez benne van minden ismerkedési pakliban.
Nem kell túl sokat belegondolni. Ez nem olyan fontos tényező, ami a kapcsolatotokat meghatározná. Nyilván mindennél lehet szebbet kívánni, de nem egy fenék méreten múlik ez.
20F
1-es, 4 éve vagyunk együtt és nem ez az első,hogy a külsőmmel kapcsolatban van valami megjegyzése. Azért elég sz*rul tud esni,mivel én soha sem mondtam neki ilyet, hogy neki is lehetne jobb valamije, mert nekem így tökéletes.
#2- neki sokat számít egy fenék :/ Mint írtam, régen nagyobb volt a fenekem, jobban szerette.
Tornázz fenékre.
Ha viszont úgy gondolod, hogy a jövőben is találgat rajtad valami hibát és majd ezt föl-fölemlíti, akkor szakíts vele, 4 év ide vagy oda, nem érdemes tűrni.
Győződj meg arról, hogy tartja-e magát a szavához, miszerint: "...és azt mondta,hogy hát igen örülne nyilván ha nagyobb lenne nekem a fenekem, de ne értsem félre, így is jó".
Ahogy a 4es írta, edzhetsz fenékre is akár.
Viszont, próbáld ki mi van akkor, ha te mondod neki ugyanezt? Csak nem épp fenékkel, hanem pénisszel.
És majd rájön, hogy valóban nem esik olyan jól neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!