Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Gáz ha nem nagyon vágyok a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha nem nagyon vágyok a csókolózásra? 18/l

Figyelt kérdés

Első barátom cigizett én rosszul voltam tőle, mindig tök büdös volt a szája is, ezért nem igazán csókolóztunk.

Igazából nem is tudom hogy kell mivel nem volt kivel gyakorolnom.

A második barátomnak ezt közöltem annak idején, ő is próbálkozott de azt vettem észre nem igazán van a csókhoz soha hangulatom. Ehhez ő is hozzá szokott el tudta fogadni.

Viszont szakítottunk, randizni megyek, és gondoltam ha össze jön előre kéne az uj sráccal is közölni hogy mi a szitu.

Még mindig arra várok hogy valaki fel lobbantsa benne egyszer csak a csókolózás iránti vágyat (ami lehet az önbizalom hiányom miatt sem történt meg eddig) tudom hogy bennem van.

Lehetséges hogy egyszer csak jön egy olyan fiú akivel kivánni fogom és nem számít majd mit tudok, és ő erről mit gondol csak bele kezdek??

Köszi a válaszokat!!

2017. aug. 8. 16:51
 1/1 anonim válasza:

A csókolózást nem feltétlenül kell gyakorolni, az jön magától ösztönösen. Nyilván ha rossz tapasztalataid voltak eddig, akkor eléggé negatívan állsz hozzá ehhez a témához. Az új sráccal megbeszéled, hogy számodra ez eleinte nehézkés téma a múltadra való tekintettel(mivel senki nem csinálta még jól, ezért nem igazán fekszik neked ez a téma) és örülnél neki, ha mondjuk nem támadna le és nyalná le az arcodat, hanem puhatolózva kezdenétek neki az egésznek, lassan és finoman.

Ha szimpi vagy neki, biztos nem fogja azt mondani, hogy nem.

23/F

2017. aug. 8. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!