Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlságosan elvakít..mit csináljak?
Figyelt kérdés
Sziasztok a választ igazából tudom a kérdésemre csak megerősítést várok...A barátnőm három hete teljesen befordult nincs szex nincsen semmi,kibèreltem egy albèrletet ahová ő költözött be én pedig nem költözhettem mert hogy neki most magányra van szüksége,elfogadtam gondoltam pár nap és helyrejön nem így történt..A tegnapi napon elment inni és hajnal kettő óra körül elkapott egy erős érzés hogy el kell mennem az albérletbe út közben találkoztam a barátnőmmel és az exèvel sètáltak éppen az albérletbe elkapott az ideg és megfordultam autóval megálltam és számon kértem hogy mi folyik itt erre az exe nekem támadt èn pedig megvertem rendőrség minden volt.Mai napon mondta a barátnőm hogy beszéljük meg elmentem találkoztam vele és végig azt mondogatta hogy szeret és hogy nem akkora bűn meg stb...teljesen manipulál én pedig hülye módjára követem teljesen irányít nem akarom elhinni hogy megmerte ezt csinálni túlságosan szeretem és elvakít...Nem tudom mit csináljak?!2022. febr. 5. 17:09
1/5 anonim válasza:
Jól tetted...én a lánynak is adtam volna. Játssza a szende szűzet közben meg kavarja a szart, és még te iszod meg a levét...menjen az ilyen kattant p..ca jó helyekre.
2/5 anonim válasza:
Hagyd ott akármennyire is fáj. Ha nem lesz ennek a kapcsolatnak vége te fogsz tönkremenni...
3/5 anonim válasza:
A leg jobb dolog amit most tehetsz, hogy ot orokre elfelejted es ebbol pedig egy eletre tanulsz.
4/5 anonim válasza:
Remélem az albiba beköltöztél azóta, őt meg kihagyítottad mint macskát sz@rni...
Szemtelen kis rıbanc, nem éri meg vele fogllkozni. Majd jön jobb.
5/5 anonim válasza:
Ne haragudj,de nagyon buta vagy meg birka is. A TE albérletedből Ő küld el? Hol éltek? Én már akkor kiraktam volna . Ezek után akármennyire is fàj,de dobd ki. Hidd el jobban jársz így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!