Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A volt barátnőm azóta is írkál?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A volt barátnőm azóta is írkál?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ugyan a múltban volt ezzel kapcsolatos kérdésem, de ismét feltépték a sebeket, ezért szeretnék tőletek tanácsot. Valószínűleg hosszú lesz.

Volt egy barátnőm, még tavaly ősszel, aki egy hónap után azt mondta nem szerelmes és szakított velem. Szakítás után még beszéltünk párszor, (a legtöbbször ő írt) próbálkoztam nála stb. Ezután karácsonykor írt megint, mikor ismét reményt adott nekem, de megint elutasított. Ugyanez történt szilveszterkor is. Azóta nem beszéltünk, ma viszont miután lemondtam róla és meg is szüntettem a kapcsolatot vele social medián, felkeresett, hogy mi újság velem. Én elmondtam a sablonos dumát és megkérdeztem, hogy szeretne-e valamit mondani. Ismét nem szeretett volna semmit, csak hogy mi van velem mostanság... Én rettentően kiosztottam most nagy regényekben, hogy játszik velem, rettentő mérgező amit csinál stb, és most nagyon nagy bűntudatom van. Biztosan rettentően megsértődött, az utolsó üzim már meg sem nézte. Bocsánatkérő üzeneten gondolkozom, de akkor meg talán olyan lennék mint egy skizofrén. Egyszerűen nem értem miért írogat, miután szakított és akárhányszor rám ír, mondom neki, hogy kezdjük újra, ő nem szeretné...

2022. jan. 31. 14:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem engedd el, jobban érzed majd magad később és ismerkedj másokkal
2022. jan. 31. 15:04
 2/6 A kérdező kommentje:
És szerinted miért csinálja ezt, ha nem is akar semmit? Miért írogat?
2022. jan. 31. 15:14
 3/6 anonim ***** válasza:
76%
Mert amúgy kedvel téged? Egy szakítás nem csak úgy történhet hogy köpködtök egymásra es többé szóba se álltok, lehet normálisan is kezelni. Én pl az összes exemmel beszélő vizonyban vagyok, évente legalább egyszer megbeszéljük hogy mi újság a másikkal. Nem játszadozunk, nem akarunk semmit a másiktól, de attól még jóban vagyunk, egy időben végtére is összetartoztunk.
2022. jan. 31. 16:17
 4/6 anonim ***** válasza:
48%
Bocsátnatkérő üzenet? Nem már! Ő szórakozik veled, erre te akarsz bocsánatot kérni. Szerintem hagyd a fenébe, ne foglalkozz vele.
2022. jan. 31. 17:00
 5/6 anonim ***** válasza:
63%
Ja mert érdeklődik nincs-e változás az életedben ismerős! De érdekes én nem voltam így egyikkel sem! Ha valami halványodik, akkor valamit tervez! Igen szokásos probléma! Hát az már sehogy sem javítható, de lehetnek olyan visszaható emlékek, amik gondolom képtelené teszi ezt az egészet. Hidd el ha egy nő rossz következtetés von le bármiről, akkor már evezhetünk addig a érzelmeiben, ameddig akarunk! Ha kavartá válik valami az biztos, hogy nehéz állóvizet visszacsinálni. Figyelj kaptam én is olyan pofont, hogy tudtam be fog következni. Sőt én volt, hogy a szemeiből olvastam ki a mert vissza kéne lépnem kényszert! De ha egy kapcsolat meg építve pont ez a legrosszabb! Nem tudom rá a válaszokat, nem érezhetem mások érzelmi megnyílvánulásait. Pedig úgy tudtam anno a srác verte meg, akivel együtt volt. Mondom ha jobban kell neki egy második hiba felesleges futnom egy ilyen viszonylatban kapcsolat után. Mondom az érzelmeket amik voltak írd fel egy térképvázlatot és keresd meg a hibát! Itt rontottam el vagy itt romlott el.
2022. jan. 31. 17:12
 6/6 anonim ***** válasza:
63%
Nem láthatom mások érzelmeit, azért arra senki sem képes!
2022. jan. 31. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!