Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Semmi értelme nőkre rá írni?
Mármint Facebookon vagy instagrammon...soha nem írnak vissza vagy max láttamozzák.
Nem írok semmi különlegeset legtöbbször "jó nő vagy" "szia" ilyesmi...az jön le az egészből hogy ki.szott nagyképűek a mai a lányok, ha még vissza sem írnak.
A furcsa az hogy előben viszont megy az ismerkedés, de így neten konkrétan le sem szarnak. Az okés ha mondjuk egy ismerős csajnak írok az vissza ír...de ezek miért ilyen trógerek?
Másnak megy a netes ismerkedés?
Miért lenne kötelező vissza írni? Főleg ilyen szövegre "jó nő vagy"...
Az esetek 99%-ában egyébként ez tudod, hogy szokott kinézni?
-szia
-szia
-dickpic.
tiltás
Senkinek nincs kedve ehhez, vagy egy zaklatóhoz.
Nekem mondjuk az magas, hogy miért "para" az, ha valaki ír neked egy normális szöveget. Azt aláírom, hogy ha bunkó az illető, vagy olyan képet küld, akkor tiltani kell és kész. Viszont ha értelmesen "közeledik" feléd, akkor miért nem lehet megtisztelni annyival, hogy válaszolj neki? Ha van pasid, vagy nem szimpi, esetleg nem akarsz kapcsolatot, akkor lerázod simán és kész, de nálam bunkóságnak számít nem visszaírni valakinek.
A másik meg, hogy: "Én se írok vissza, nem is erre való, semmi okom nincs visszaírni, ettől függetlenül nem vagyok nagyképű" azzal még részben egyet is értek, hogy nem pont erre való az emíltett felület, viszont a válaszodból lejön, bármennyire is tagadod, hogy mégis nagyképű vagy. Értelmes ember megtiszteli annyival a másikat, hogy reagál egy megkeresésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!