Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ha szeret leszokik a szerekről?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szeret leszokik a szerekről?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel jelenleg mind a ketten többet érzünk de ő drogfüggő. Emberileg viszont nagyon a helyén van de félek hogy így sajnos ha végűl összeköltöznénk drogra menne a pénz, túltolna valamit, nagyobb baj lenne belőle. Amikor megkérdezik tőle hogy miért csinálja akkor annyit felel hogy legyen valami boldogság az életében. Szerintetek ha megadom neki le tud és leszokik? :((

2022. jan. 22. 14:38
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
nem fog leszokni, csak igergeti. ne pazarold ra az idod es az energiad
2022. jan. 22. 18:09
 12/23 anonim válasza:
80%

Hozzá szólók nagy része még csak nem is beszélt soha igazi függővel szerintem.

Jó magam soha nem drogoztam,tellett volna rá,inkább horgászok motorozok nagy ritkán koncerten a pia marad...ez is egy pénz nyelő...

Vannak drogos ismerőseim,némelyiken nem is veszed észre hogy tolja mert nappal csak minimális mennyiségben használja.

-Ismerősöm ült drog miatt 3évet,ki jött vett egy tavat és fullos bojlis horgásztót csinált belőle.Valóságos horgász paradicsomot.

Teljesen szokott a drogról,mára felesége van és 2 babájuk is ikrek lettek!

A srácon látszik hogy régen szét tolta az agyát,de kilóra venne meg néhány embert annyi pénz van,és ujjabban emberségből is jeleskedik.

Kultúráltan beszél,elhagyta teljesen a régi alpári modorát.

Le lehet szokni,igen is van ki út.

De hatalmas akarat kell hozzá!

Ha a srác zsarolni kezd, vagy árt neked azonnal dobd ki.

Szerintem kultúráltan közöld vele hogy le kell szokjon róla...vajon meg teszi érted?

2022. jan. 22. 20:11
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Állítsd választás elé: Te kellesz-e neki, vagy a drog.

Most bizonyára azt válaszolja, hogy Te kellesz és leszokik. Ilyenkor aztán ígérgeti, hogy leszokik, sőt, azt mondja majd, hogy (állítólag) már kevésbé használja, de ez nem megy egyik napról a másikra stb... (és hasonló dumák).

Egyet azért megtehetsz. Jó dolgokat írtál róla, tehát alighanem "kezelhető". Járjatok együtt, csak nehogy összeköltözzetek! Aztán idővel eldől, hogy mennyire állja a szavát. Ha hónapokig megteszi, jöhet az összeköltözés is, de nehogy közös kasszán legyetek!

2022. jan. 22. 20:49
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
12es,én speciel találkoztam már nem egy nem két függővel. Van olyan ismerősöm aki kb 10 éve tolja, nem naponta,sőt van hogy honapokig nem, nem is bitang mennyiségben de 3x volt rehabon és azóta sem tudta abbahagyni pedig már csaladapa.
2022. jan. 22. 21:52
 15/23 anonim ***** válasza:
53%

✅ Gondolkodj másban.

✅ Ha már így tolja, akkor sajnos hiába ha leszokik.

✅ Ismét elő fogja venni, mikor már együtt lesztek.

✅ Szóval ha le is szokik, ő könnyen vissza szokhat. Hisz az érve az, hogy kell a boldogságához.

✅ Haveromnál ugyan ez volt, a csaja nagyon nem örült neki - vita/válás/veszekedés stb.

✅ Aztán titokban ugyan úgy tolja ...

2022. jan. 23. 00:09
 16/23 Mentál Addikt Konzult Iroda válasza:
100%

Ha már függőként érkezik a kapcsolatba, nagy valószínűséggel úgy is fog működni.

Ha valóban számít neki a kapcsolat, akkor érdemes feltenni neki a kérdést:

Késznek és motiváltnak érzi-e magát a szermentes életre?

Ha a válasza igen, akkor szakemberhez lehet fordulni, pl. addiktológiai konzultáns.

Ha a válasza nem, vagy kitérő, akkor a drog fogja továbbra is uralni az érzéseit:(

2022. jan. 23. 17:23
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Te ebben nem sokat tudsz tenni. Szakszerű segítségre lenne szüksége, csak az tudná helyrehozni. Szerintem addig lépj el tőle, ameddig nem késő.
2022. jan. 23. 19:39
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Én leszoktam, de saját magamért tettem, egy másik ember nekem nem érne ennyit.
2022. jan. 24. 15:38
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Azért nagyon nem mindegy, hogy milyen drogról van szó

Azt látom, hogy van itt egy rakás szakértő, de azért ne legyünk már akkora fogyatékkal elők, hogy egykalap alá veszünk mindent

2022. jan. 25. 02:09
 20/23 anonim válasza:
47%
Hát én akkor szoknék le ha lenne egy jó barátnőm. Mivel nincs, így marad a kristály.
2022. jan. 25. 03:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!