Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Most én vagyok a mumus?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most én vagyok a mumus?

Figyelt kérdés

Barátom kb egy hete elmondta, hogy neki nagyon bejött az unokatesójának a csaja. De ennek már kb 3 éve, velem 2 éve van együtt.

Egyébként ha beszélgettek is családi összejövetelen akkor olyan közel voltak egymáshoz. Ez a csaj szöges ellentétem. Ő kedves és bájos, nagy csöcsökkel meg nagy combokkal. (pocakja is van)

Barátom unokatesójának van egy húga is, vele egész jól kijöttem, mesélte, hogy az ő pasijára is rámászott ez a csaj. Nem volt nekem szimpatikus emiatt, mert nem tartotta azt a távolságot, mint amit kellene egy olyan pasitól akitől nem akar semmit.

A nyáron elektromos cigit ajándékozott neki, csak úgy. Most, ha kap a termék családtól ajándékot azt mind neki adja, pedig a sajátjához is jó lenne.

Engem zavar a közelségük.

Karácsony előtt elmentünk az egyik rokonomhoz, busszal voltunk és haza menet jött velünk ez a csaj is, vagyis mi mentünk vele mert, körjárattal mentünk, csak hogy beszélgethessenek. Egyébként meg siettünk.

Ma karacsonyoznak, én nem mentem, átjött elkérni barátom, aztán megkértem a szüleimet, hogy ne engedjenek el. Nekem ne kelljen magyarázkodnom, mert a múltkor még ő sertődött meg ezen, amikor ezt meséltem, hogy engem zavar.

Most ott van náluk, nélkülem. Baromira zavar.

Mit csináljak? Velem van a gond? Miért érzem magam becsapva?

17l 22f

2021. dec. 25. 13:02
 1/4 anonim ***** válasza:
84%

Ha annyira oda van azért a csajért akkor miért nem dobja be magát nála, félre tolva az uncsi tesóját és téged..

Gondolom odáig már úgy sem lenne mersze, hogy veled szakítson és kikezdjen a csajjal. Kényelmesebb egy kapcsolatból játszadozni másokkal..

Amivel csak az a baj, hogy te leszel az áldozat ha továbbra is hagyon, hogy így viselkedjen veled és a másiknak meg közben fújja a szelet.

Nehéz helyzet ez tudom, de tedd fel magadnak a kérdést. Te szeretnél lenni az akit miután meg untak csak úgy eldobnak, vagy pedig fontosnak érzed magadat annyira, hogy megtaláld a megfelelő embert akinél nem kell ilyeneke átélnekd.

Mert ha igen akkor az valószínű nem ebben a kapcsolatban lesz.

2021. dec. 25. 13:20
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha a barátodnak van esze, akkor nem fog kirobbantani ezzel egy családi háborút. Hidd el, neki sem lenne túl jó, ha emiatt összevesznének. Szerintem ne aggódj, mert bár zavaró, de minden bizonnyal nem fog megcsalni.

Amúgy az unokatesója mit szól ehhez? Őt nem zavarja? Csak azért kérdezem, mert ha ő sem nézi ezt jó szemmel, akkor már nem te leszel a mumus.

2021. dec. 25. 17:17
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Egyes te miről beszélsz? Szó se volt arról,hogy a srác megcsalná a csajt😂😂😂. Veled van a baj. Te nem akartál menni,most meg sírsz,hogy ott van.
2021. dec. 26. 02:36
 4/4 anonim ***** válasza:

3. Attól, hogy te nem olvastál semmi féle megcsalást kérdezőnk kérdésében, attól nem jelenti azt, hogy a leírtak alapján ennek a veszélye be sem következhet. Plána a kérdezőnk ezt tovább ra is így hagyja.

De mit is számít neked mind ez.

Válaszodból kiindulva amúgy is csak egy kis netes troll lehetsz, naphosszat azzal pazarolva az idődet, hogy üres értelmetlen válaszokkal bombázol ebben lelve örömödet :)

2021. dec. 26. 07:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!