Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek ha megtetszett...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha megtetszett valaki más?

Figyelt kérdés
Együtt vagyunk párommal fél éve, nem zökkenőmentes a kapcsolatunk, de igyekszünk megoldani a problémákat. Csak most ezúttal az a probléma, hogy én megismertem valakit, aki iránt nem csak barátságot érzek. Emiatt nagyon bűntudatom van. De a kapcsolatunkban nem érzem már magam olyan jól és reménykedtem, hogy idővel újra közelebb kerülünk. De most hogy bejött a képbe más is, teljesen elbizonytalanodtam. Nem szép dolog tudom, de nem csináltam semmit, nem csaltam meg, nem találkoztam vagy beszéltem a sráccal a párom háta mögött. Egyszerűen csak a tény, hogy már nem úgy nézek a páromra mint az elején és tudom nem helyes de elgondolkoztam hogy mással lehet jobb lenne. Nem szeretnék leszóló kommenteket kapni, szégyellem magam így is. Sokáig magamnak sem vallottam be. Ezért írok ide, mert nem merem senkinek elmondani, de jól jönne néhány tanács. Szakítsak vele, ez lenne a fer? Vagy soha többet ne gondoljak a másik srácra és igyekezzek jobban hogy a párommal közelebb kerüljünk?
2021. dec. 23. 19:01
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb ha szakítasz a mostanival szerintem, jövője úgysincs a kapcsolatnak, viszont a másikat (vagy másokat) elszalasztod.
2021. dec. 23. 19:08
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezt neked kell eldönteni hogy a mostani párod meg e éri hogy feladd egy másik fiúért, hogy hosszabb távon nem e hiányozna télleg vagy csak megszokásból vagy vele, hogy ha most próblémád van a mostani kapcsolatoddal valóban jó kiút e ez
2021. dec. 23. 19:23
 3/10 anonim ***** válasza:
79%
Tuti hogy csaj vagy az írás alapján...úgyis szakítani fogsz ha van egy kis szíved, nem a pasid háta mögött kell enyelegni. Bár nekem ugye tök mindegy mit csinálsz, nem ismerlek, szóval a te döntésed.
2021. dec. 23. 19:32
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts, ennek vége. Kár minden percért.
2021. dec. 23. 19:39
 5/10 anonim ***** válasza:
65%
Egyértelmű hogy csere
2021. dec. 23. 20:24
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy előre nem tudhatod, lehet, hogy összejöttök az új sráccal, de lehet, hogy addig sem tart az a kapcsolat ameddig a mostani. Főleg, hogy akit szeretsz, ismered, valamiért vele vagy. A másik lehet 1 világi fasz is, ha megismered közelebbről. De persze történhet másképp is és lehet hogy máshogy alakul. Ez egy nehéz döntés, gondold át, hogy mit veszíthetsz és mit nyerhetsz, és ne hallgass idegeneke, hallgass a szívedre.
2021. dec. 23. 22:34
 7/10 anonim ***** válasza:
Jelenleg az a nagy dilemma, hogy eldobd-e a biztosat az újért. Én ebben az esetben nem tenném, mert a leírásod alapján alig ismered a másik fiút. De persze az is érthető, ha váltani akarsz. Azt próbáld mérlegelni, hogy érdemes-e eldobni a jelenlegi kapcsolatodat.
2021. dec. 23. 23:56
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Én nem akarom bántani a páromat, ezért nem tartom igazságosnak, hogy vele maradjak, csak mert másnak nem biztos hogy kellek. Nem beérni akarom a párommal. Olyat akarok magam mellé aki mellet eszembe sem jut hogy mással jobb lehet. És ez igaz, nem biztos hogy összejön a másik sráccal. Nem igazán merek szakítani sem. Félek, és nem akarom megmondani neki hogy azért akarok szakítani mert megismertem valakit. Félek hogy nagyon összetörné, mégha valami kevésbé fájó indokkal szakítanék is.
2021. dec. 24. 00:08
 9/10 SaJt01 ***** válasza:
100%

Nagyon szép hogy ilyen lelkiismeretesen állsz hozzá a másik helyzetéhez. Bár mindenki ilyen figyelmes lenne. Viszont, ugródeszkának használni valakit hogy megpattanj egy kapcsolatból az nem megoldás. Saját magad jogán hozz döntést. Ne add át magad egy hirtelen érzelmi fellángolásnak, ha így teszel akkor ez később is vissza fog köszönni és hasonló helyzetben találod magad.

Sokkal inkább előnyödre válna hogy ha megvizsgálnád ezt az érzést. Mi motivál abban hogy szakítani szeretnék a párommal? Mi a gyökere ennek a benyomásnak? Mik az okai annak hogy így érzem magam? Keresgélj szabadon, olyan témákba is nyugodtan menj bele hogy, lehet sosem szerettem igazán és hasonló kellemetlen vagy elsőre ijesztő kérdéseket is nyugodtan tegyél fel magadban. Ezek csak gondolatok, nem teszel semmit csak vizsgálódsz hogy milyen erők is hajtanak igazán. Ezért ne érezz bűntudatot. Megismerni magad, hogy mit miért teszel, erény.

Amikor kutatod hogy mi a gyökere az érzelmednek, nem kell valami konkrét dolgot találni a végén, lehet nem találsz semmi megfoghatót először. Semmi gond. Kutakodj tovább és legyél magaddal könyörtelenül őszinte.

Ha össze raktad hogy mi motivál akkor perspektívába tudod helyezni a súlyát. Ér e ez a motiváció annyit hogy engedjek a befolyásának. Ha teheted, mindenképp beszélj nyíltan a barátoddal is, miután felismerted hogy mik mozgatnak.

A legjobb ha van egy barátnőd vagy barátod akiben bízol és tudsz vele nyíltan gondolatkisérletekbe merülni. Valaki aki nem érintett és azt szeretné hogy boldog legyél.

De végső soron nálad jobban senki nem fogja tudni.

2021. dec. 27. 13:52
 10/10 anonim válasza:
Ha fél év után már más után sóvárogsz, a kapcsolatotoknak nincs nagy jövője, részedről biztosan.
2022. jan. 18. 00:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!