Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emiatt annak tart. Jogosan?
Teljesen igazat adok neked kérdező. Sőt szerintem az anál se megcsalás. Ha gumiban dugtok az se megcsalás. Ha gumi sincs nálatok, de nem nézel a másik szemében igazából akkor se csaltad meg a "párodat".
(SZARKAZMUS)
Jogosan gondolta ezt rólad, de így kimondani talán nem kellett volna.
(Amúgy minek közölted vele, hogy van barátod, ha nem volt ellenedre a dolog?🤔 Picit tényleg kamu szagú...)
Nem tudom kamu-e a kérdés mert simán lehet.
Egyébként én most jó sok emberrel ellentétbe álszentkedés nélkül szeretnék véleményt nyilvánítani. Élete során kb mindenki megcsal valakit, és ezt el kell fogadni ahelyett hogy hinnénk a leány álmoknak.
Ha tegyük fel én lennék a párod kicsit kettős érzés lenne bennem, egyrész azért mert én is megtenném ha nem lennél ott, más részről meg azért nem örülnék neki ha a barátnőm mással csőrözne. De egyébként a smacizás tényleg nem a megcsalás kategória.
Ha mondjuk a wc-be leszoptad volna az kicsit csúnyább szituáció lenne és jogos lenne ez a jelző. Btw nem értem miért mondtad el neki hogy barátod van. Amúgy sok mindentől függ, főleg hogy nektek mi fér bele. Léteznek nyitott kapcsolatok is bár kétlem hogy a barátod abba bele menne. Én simán megállapodnék egy barátnővel arról hogy ha nincs ott a másik buliba vagy ilyesmi akkor smárolni szabad, csak ne legyen belőle dugás.
18/F
16-os egyáltalán nem igaz hogy élete során mindenki félrelép. Értem én hogy benned benned van, de azért a nagy átlag nem ilyen (vagy csak én vagyok túl régimódi). Nem is értem mi a jó abban hogy megcsalod a párod. Ha ilyet csinálsz akkor valami nagyon el van baszva a kapcsolatotokban, amin egy normális ember vagy javít, vagy továbblép. Nem a megcsalás a megoldás.
Az hogy megcsalás-e a smárolás az teljesen szubjektív, ezt mindenki döntse el a párjával.
Szerintem jogos volt a jelző. Egyrészt, hülyítetted őt azzal, hogy ebből még lehet valami, másrészt, a smárolás messze van azoktól a dolgoktól, amit a párodon kívül mással is csinálsz.
De gondolom vannak fiú barátaid, ha a smárolás nem megcsalás, akkor őket mért nem egy csókkal szoktad köszönteni? Biztos a pasidnak is nagyon tetszene a dolog.
Ja, és #16 nagyon nagy hülyeséget írt. Igen, mindenki ott van időnként a kéztetés, hogy ne csak a párjával legyen együtt. Csak a normális embereknek ilyenkor eszébe jut, hogy nekik mennyire szarul esne, ha a párjuk ezt csinálni, és ez visszafogja őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!