Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Emiatt annak tart. Jogosan?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emiatt annak tart. Jogosan?

Figyelt kérdés
Tegnap buliba egy fiú odajött hozzám hogy lenne e kedvem táncolni vele. Bele mentem, mert egyedül voltam. Aztán ittunk is, smároltunk is. Majd közöltem vele hogy barátom van. Erre le ócska r/b@nc@z@tt. Szerintetek jogosan? Mert én úgy gondolom ha nincs ott a párom akkor megtehetem.
2021. dec. 20. 10:23
1 2
 11/20 anonim válasza:
100%
figyu gondolj bele, ha a párod is ezt csinálná hogy esne? ha minden buliba más csajjal smárolna már jönnél ide sírni valami új kérdéssel
2021. dec. 20. 13:06
 12/20 anonim ***** válasza:
88%

Teljesen igazat adok neked kérdező. Sőt szerintem az anál se megcsalás. Ha gumiban dugtok az se megcsalás. Ha gumi sincs nálatok, de nem nézel a másik szemében igazából akkor se csaltad meg a "párodat".

(SZARKAZMUS)

2021. dec. 20. 13:29
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Jó nagy ribi vagy.
2021. dec. 20. 14:03
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Igaz, nem igaz, az a gáz, hogy vannak ilyen emberek.
2021. dec. 20. 21:32
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Jogosan gondolta ezt rólad, de így kimondani talán nem kellett volna.

(Amúgy minek közölted vele, hogy van barátod, ha nem volt ellenedre a dolog?🤔 Picit tényleg kamu szagú...)

2021. dec. 20. 23:41
 16/20 anonim ***** válasza:
37%

Nem tudom kamu-e a kérdés mert simán lehet.

Egyébként én most jó sok emberrel ellentétbe álszentkedés nélkül szeretnék véleményt nyilvánítani. Élete során kb mindenki megcsal valakit, és ezt el kell fogadni ahelyett hogy hinnénk a leány álmoknak.

Ha tegyük fel én lennék a párod kicsit kettős érzés lenne bennem, egyrész azért mert én is megtenném ha nem lennél ott, más részről meg azért nem örülnék neki ha a barátnőm mással csőrözne. De egyébként a smacizás tényleg nem a megcsalás kategória.

Ha mondjuk a wc-be leszoptad volna az kicsit csúnyább szituáció lenne és jogos lenne ez a jelző. Btw nem értem miért mondtad el neki hogy barátod van. Amúgy sok mindentől függ, főleg hogy nektek mi fér bele. Léteznek nyitott kapcsolatok is bár kétlem hogy a barátod abba bele menne. Én simán megállapodnék egy barátnővel arról hogy ha nincs ott a másik buliba vagy ilyesmi akkor smárolni szabad, csak ne legyen belőle dugás.

18/F

2021. dec. 21. 00:19
 17/20 A kérdező kommentje:
Azért mert megkérdezte tőlem hogy máskor is találkozhatnánk-e. Ott meg eszembe jutott hogy az nem lenne jó ötlet, mert nagyobb a lebukási veszély.
2021. dec. 21. 07:06
 18/20 A kérdező kommentje:
16-os. Végre egy normális srác.
2021. dec. 21. 07:08
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

16-os egyáltalán nem igaz hogy élete során mindenki félrelép. Értem én hogy benned benned van, de azért a nagy átlag nem ilyen (vagy csak én vagyok túl régimódi). Nem is értem mi a jó abban hogy megcsalod a párod. Ha ilyet csinálsz akkor valami nagyon el van baszva a kapcsolatotokban, amin egy normális ember vagy javít, vagy továbblép. Nem a megcsalás a megoldás.

Az hogy megcsalás-e a smárolás az teljesen szubjektív, ezt mindenki döntse el a párjával.

2021. dec. 21. 07:15
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jogos volt a jelző. Egyrészt, hülyítetted őt azzal, hogy ebből még lehet valami, másrészt, a smárolás messze van azoktól a dolgoktól, amit a párodon kívül mással is csinálsz.

De gondolom vannak fiú barátaid, ha a smárolás nem megcsalás, akkor őket mért nem egy csókkal szoktad köszönteni? Biztos a pasidnak is nagyon tetszene a dolog.

Ja, és #16 nagyon nagy hülyeséget írt. Igen, mindenki ott van időnként a kéztetés, hogy ne csak a párjával legyen együtt. Csak a normális embereknek ilyenkor eszébe jut, hogy nekik mennyire szarul esne, ha a párjuk ezt csinálni, és ez visszafogja őket.

2021. dec. 22. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!