Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mitől lehet, változott valami köztünk? Vagy csak szimplán változik az ember, és azért, van?
Előre is bocsánat, hosszú lesz, köszönöm, ha elolvasod!
Barátnőmmel lassan egy éve vagyunk együtt, de az utóbbi pár hétben mintha változott volna valami köztünk. Nem volt veszekedés, semmire nem emlékszem, ami kiválthatta volna. Csak szimplán arra lettem figyelmes, mintha kevésbe érdekelném. Nem kérdezi meg mizu velem, nem kérdez rá, milyen napom volt. Ha magamtól mesélek, van, hogy semmit nem ír rá. Nem rajong úgy értem, mint eddig, pár hónapja még megőrült azért, ha írtam, és nagyon örült nekem. Mostanában csak köszönés és ennyi. Tudom hülyeség, de megfigyelhető, hogy kevesebb emojit használ, ritkábban becézget, pedig én szeretem. Van, hogy szó nélkül eltűnik, persze ezt megértem, ha pl órára kell sietnie a suliban, mondjuk akkor is jól esne legalább egy szia, de fájóbb, ha például kiderül, hogy elmélyedt egy filmen, sorozaton, vagy a könyvében, és azért nem írt egy szót se 10-20 percen keresztül, mikor előtte folyamatosan beszélgettünk. Ami még rettentően zavarni tud, ha szép napot kívánok, azt írom, hogy szeretem, imádom, vagy hiányzik, de egy mezei üzenetnél is előfordul, hogy mondhatni ignorálja, nem ír rá semmit. Ha pedig felhozom, az a válasza, hogy nincs ideje mindenre válaszolni, tehát gyakorlatilag nincs ideje rám?
Mikor rákérdeztem, az volt a válasz, nem változott semmi, ugyanúgy szeret, viszont úgy gondolom, ez a tettekben látszik igazán, és ezek alapján kicsit meginog bennem a gondolat, hogy valóban szeret-e még? Mielőtt valaki azt írná, hogy biztos van neki más, megcsal... Nem hinném, egyáltalán nem olyan lánynak ismerem, nem lenne képes rá.
Azért írtam ki ide előbb, mert kíváncsi lennék egy külső személy véleményére. Köztünk változott vajon valami, vagy csak ahogy idősebbek leszünk, egyszerűen érettebb, és nem vágyik ez a fajta "gondoskodásra"? Kevésbé vagyok fontos számára, nem szeret már úgy? Hogyan tudnám megbeszélni vele higgadtan? Hiányzik, ahogy pár hete, hónapja beszélgettünk, hiányzik az az énje, nem szeretném elveszíteni, mert nagyon szeretem, de irtó rosszul tud esni, amiket írtam. Szerintetek lehet rajta változtatni, hogyan közölhetném szépen vele ezt, amit érzek? Esetleg én tolom túl a dolgot, és túlságosan kötődök? Írjátok meg nyugodtan, érdekel mit lát egy külső szem.
Ő 16, Én 19 vagyok...
Köszönöm, a válaszokat!
Szerintem egzaktul nem lehet megmondani, hogy miért van ez, és a lány se fogja elárulni valószínűleg. Lehet, hogy most szállt fel a "lila köd" előle, és reálisabban gondolkodik.
Van sajnos esélye, hogy már nem úgy tekint rád, ahogy régen, de bízom benne, hogy nem így van.
A kapcsolatokban vannak magasságok és mélységek. Van, hogy a két fél eltávolodik egymástól, és van, hogy az égen lebegnek karöltve, ez teljesen természetes.
Kérdésedből az jött le nekem, hogy nagyon gyakran írsz neki, és várod a válaszát. A túlzott ragaszkodás egy idő után már-már idegesítő tud lenni. Nem azzal fejezed ki a szereteted, ha óránként írsz neki. Őt is csak zavarni fogja, és a szemében inkább fogsz egy ragaszkodó kiskutyára hasonlítani, mint egy férfira.
Nagyon sok kapcsolatot tesz tönkre az, ha egy fiú túlságosan is belekapaszkodik egy lányba, Tudnod kell, hogy a kapcsolaton kívül neki is van magánélete, és neked is kell, hogy legyen. Ha ír, és épp csinálsz valamit, nyugodtan tudd le, amit csinálsz, és csak utána írj vissza.
Légy magabiztos, önbizalommal telt, ne egy lány határozza meg a viselkedésedet. A lányon kívül is van életed, barátaid, hobbijaid.
Ne függj a kapcsolattól. Tudd, hogy a kapcsolaton kívül is van élet.
Remélem, hogy tudtam segíteni
20F
“azért nem írt egy szót se 10-20 percen keresztül,”
Jóságos Isten!
Ez abszolút egészségtelen!
Volt, mikor egy héten kétszer találkoztunk, telefonon csak a randit beszéltük meg.
Megőrült a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!