Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van ez?Fura neki vagy szokatlan még?
Összejöttem egy sráccal aki 17eves,illetve én is annyi vagyok,neki nem volt kapcsolata még és elég vissza húzódó is neha.
Nekem volt egy komolyabb kapcsolatom már.
És az miért van hogy ő nem ír nekem?Mindig én írok rá igazából. Vagy én kezdeményezek beszélgetést.
Élőbe jól el beszélgetünk,amúgy írásba is. De van hogy sokat kell várnom mire vissza is ír. Volt már felora,1ora és 2ora is ameddig vártam.
Egy barátnőmtől már véleményt kértem és azt mondta biztos nem gondolja komolyan.
Mi lehet a baj?
UI: 2-3hete vagyunk együtt.
Lehet tényleg csak annyi, hogy első kapcsolat.
Bár én azonnal írnék vissza is, meg kezdeményeznék is nyilván...
Hogy azonnal várod a választ, az hatalmas hülyeség, jó lenne leszokni róla. Mindenkinek van saját élete, dolga, pihenni is akar, plusz lehet utál írásban beszélni, amivel sokan vannak így.
Hogy nem kezdeményez sosem, az már valóban gond, de erről meg vele kéne beszélni, nem a tapasztalatlan szrkavaró barátnőnek engedni, hogy bogarat ültessen a füledbe. Ő azt se tudja kicsoda a srác, semmi köze hozzá, nem is ismeri. Fogalma sincs hogy viselkedik, milyen típus, miket csinál.
Elmondtad hogy visszahúzódó a barátod sokszor, ezzel számoltál mikor összejöttetek. Ha nem, vagy nem tudtad, akkor jól jelzi hogy korán jöttetek össze feleslegesen, mert nem is ismertétek egymást. Ha tudtad, akkor pedig legyél megértő, elfogadtad olyannak amilyen, nem azért vagy vele mert partiarc. Ha partiarc pasi kell, akkor keress egy olyat, mert ő nem az akire vágysz.
Mit tudsz tenni? ÉLŐBEN felhozod a barátodnak a témát egy normális helyen, nyugodtan, kettesben, előtte jelzed hogy komolyabban szeretnél vele beszélni. Felhozod hogy jól esne ha ő is nyitna feléd, mert te úgy érzed egyoldalú a kommunikáció sokszor. Szeretnéd ha többet írna először, mutatna érdeklődést, mert azt érzed olyan mintha mindegy lennél neki. Tedd hozzá hogy megérted hogy az első kapcsolata és nem akarod megváltoztatni amilyen, de szükség van arra hogy kimutassa az érzéseit. Kérdezd meg ő hogyan érez veletek kapcsolatban, miket lát, miket gondol, hiányol-e valamit, soknak érez-e valamit. Mindig tudtok változtatni, hogy jobb legyen, ha mindketten akarjátok.
Ha azt érzed nem jó vele, nem tudtok egyről a kettőre jutni, nincs változás, nem ilyen típusú fiút keresel, akkor érdemes szakítani és a jövőben több időt szánni az ismerkedésre, nem pedig egyből kapcsolatba ugrani. Azért szakíts mert te érzed úgy hogy így kell lennie, ne azért mert a fogalmatlan barátnőd össze-vissza beszél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!