Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért van és mit tegyek ellene ?
Figyelt kérdés
Elmondtam neki,hogy nem érzek iránta semmit ezért szakítottam is vele. Rá 4napra rám írt,hogy hiányzom neki stb.. azóta beszélünk de akkor se tudok úgy rá tekinteni és semmit nem érzek most se. De ő még mindig becézget meg minden és ez engem egyre jobban zavar.
19L
2021. dec. 1. 19:49
2/4 anonim válasza:
Ha nagyon zavaró,akkor vagy elmondod neki szépen, ha nem erti meg akkor tiltod
3/4 anonim válasza:
Szerintem is próbáld vele megbeszélni. Akkor érdemes cselekedni, ha a szép szóból se ért.
4/4 anonim válasza:
Ahogy a 2#-es elmondta.
Ha zavar, tiltsd le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!