Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lányok, ti hogy kezelitek ezt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti hogy kezelitek ezt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy van bárki rajtam kívül, aki szinte betegesen fél attól, hogy terhes lesz? Védekezünk, óvatosak vagyunk, mégis állandóan attól parázok, hogy valahogy mégis be fog csúszni. Félek, hogy idővel emiatt neheztelni kezd majd rám a barátom. Ti ezt hogy kezelitek?

2021. nov. 30. 15:58
 1/4 anonim ***** válasza:
83%

Csinálj tesztet akkor.

De inkább menj pszichológushoz... Ez olyan mintha félnék sétálni mert elüt az autó.

2021. nov. 30. 16:05
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen voltam/vagyok még ma is egy kicsit. Nekem az segített, hogy elkezdtem fogamzásgátló tablettát szedni, az szépen beállította a "menzeszem" (megvonásos vérzés ugye a tabi mellett) így a késéstől ma már nem kell tartanom. Azelőtt pedig mindig volt nálam otthon egy-két teszt, hogyha sokat késett, legyen, ami megnyugtat.

A barátoddal meg próbáld meg őszintén megbeszélni a félelmeidet, érzéseidet ezzel kapcsolatban. Sokat mélyít szerintem egy kapcsolaton, hogyha nyíltan tudtok beszélni a szexualitásról, annak minden öröméről, nehézségéről.

Az sem rossz ötlet, hogy tényleg beszélsz erről egy pszichológussal, ha úgy érzed, olyan szintű benned ez a szorongás, és nyitott lennél a dologra. Sok mindent fel lehet ilyen módon tárni benned, az érzés okait, hogy honnan ered, és ezáltal könnyebben le fogod tudni küzdeni. Te tudod, mennyire van benned igény ilyesmire.

Kitartás:)

2021. nov. 30. 18:36
 3/4 A kérdező kommentje:
Szerencsére a barátommal nagyon jól lehet erről beszélgetni, de szegényt sajnálom, mert tényleg nem tud már mit mondani a szokásos dolgokon kívül, és félek, hogy az agyára fogok menni egyszer. Holnap elkezdek erről beszélgetni a pszichológusommal, csak kíváncsi voltam közelebbi tapasztalatokra. Köszi szépen!:)
2021. nov. 30. 20:02
 4/4 anonim válasza:
Gondolj arra, hogy nem fog mert védekeztek. Nem kell előre a falra festeni az ördögöt. Én is félek tőle egy kicsit de azért nem ezen agyalok az egész menet alatt.
2021. dec. 2. 03:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!