Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek akkor ha nem ír vissza a barátnőm?
Olyan problémám akadt, hogy van kb egy hónapja barátnőm eddig nagyon jól kijöttünk egymással, de az utóbbi időben nem ír vissza csak néha este fele. Már találkoutunk is azt mondta hogy hagynunk kéne a dolgot kettőnk közt mert a szülei válnak és hogy "engem már nem tud befogadni". Azt mondta hogy szereti a dolgokat egyedül megoldani, de a beszélgetés végén meg nem akart ölelés nélkül elmenni.
Mi tévő legyek?
Nem akarom elveszítnei, azt mondta hogy ha átvészelte ezt a válás témát, akkor lehet kettőnkről szó, de félek, sőt sejtem is hogy addigra már nem fog szeretni, stb...
Nagyon félek!
A válaszokat előre is köszönöm!
Szerintem is egy hülye kifogás, de tudok ellene tenni, elmondtam hogy én mindig mellette leszek, számíthat rám...
De azt mondta hogy egyedül oldja meg.
Én ebbe belehalok, hogy nem lehet az az enyém akit szeretek, és szerintem a szíve mélyén még mindig szeret, csak most nem tudja mit csináljon, de az csak az én gondolatom.
Tegnap este óta vissza se ír, megnézi amit üzenek de semmi reakció.
Kedves kérdező, ez nagyon lovagias és becsülendő, hogy így érzel a lány iránt, viszont ezzel csak még jobban eltaszítod magad mellől, mármint, ha ezt így az arcába vágod.
Ezzel egy passzív fojtást, nyomást fog érezni részedről ami kellemetlenné és taszítóvá teszi a jelenléted.
Minél jobban kapálózól, és próbálod a fehér lovagot játszani, annál jobban vágod magad alatt a fát és lököd el magadtól a csajt.
"Majd idővel kitisztul a fejed"
Ez alatt mit értesz?
Azt hogy vége?
Amúgy igen, én azt mondom engedd el a lányt.
Egy hónap még semmi, tehát szerintem ebbe a kapcsolatba csak te élted bele magad, viszont nagyon is.
Előre ittál a medve bőrére, és most egy nagyot fogsz pofára esni.
Bocs, de ez van.
Fájni fog, szar lesz az elkövetkezendő pár hét, de túl fogsz rajta lépni!
Hát sajnálattal hallom ezt
És mit csináljak azzal, hogy ugye mi együtt vagyunk felkészítőn, ne is álljak vele szóba?
"Nem akarom elveszítnei, azt mondta hogy ha átvészelte ezt a válás témát, akkor lehet kettőnkről szó"
Erre hivatkozva udvariasan mondd meg neki, hogy totál megérted a helyzetet, meg amúgy is most mindkettőtöknek van elég baja, nem hiányzik, hogy ezen rágódjatok. Ennek okán pihentessétek a dolgot, szakítsatok, de maradjatok barátok aztán majd ha vége a zűrzavarnak átgondoljátok, hogy hogyan tovább.
De előre szólok NE ábrándozz semmin és terveket se szőjj, mert nagy eséllyel pofára esés lesz belőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!