Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek akkor, ha a bárátnőm nem ír vissza?
Olyan problémám lenne, hogy van egy barátnőm kb 1 hónapja és eddig tök jól kijöttünk egymással szeretjük egymást, sokat irogatunk, de ma nem válaszolt az üzeneteimre, megnézte de nem válszolt.
Most mit tegyek?
Nagyon félek hogy elveszítem!
lehet szimplán nem ér rá, hogy visszaírjon.
amúgy korod?
15/F
Amikor utoljára írt azt mondta hogy elmegy segíteni az apjának, de azóta szinte folyton elérhető.
Olyan nincs h valaki nem er ra..
Az embernek arra van ideje amire szan
Nekem volt h halottam a csipogast vezetes kozben ,veszvillogo be megalltam azonnal, lefostam h dudaltak, gyors visszairtam ws menten tovabb
Nincs olyan szituacio ami miatt nem erne ra az ember(plane nem 1 napig!!), kiveve ha komaban van
Szwrintem csak gondolkodik a valaszon, vagy esetleg a kapcsolaton
Na most írt vissza nemrég, de viszont nagyon visszafogottan, tőszavakkal.
Semmi emoji, pedig irtam neki hogy vele álmodtam és annyi volt a reakció hogy aranyos.
Megkérdeztrm zőle hogy miért nem ír vissza mostanába, azt írta hogy aludt, de tegnap egész délután aludt, mert szinte egész végig elérhető volt.
Szerintetek valami baj lehet vagy csak én parázom túl az egészet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!