Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan tudnék a barátnőmnek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék a barátnőmnek segíteni ? 18/

Figyelt kérdés
Egyszerűen néha úgy érzem, hogy nem tudok neki segíteni, nem azért mert nem akarok, mert mindennél jobban szeretnék neki, csak vannak dolgok amikben nem tudok, de próbálok mindent megtenni érte. Az elég lenne, ha csak ott lennék mellette és támogatnám, mert én nem tudok jobbat.

2021. nov. 7. 17:29
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Attól is függ miről van szó, de tegyük fel lelki dolgokról.

https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__szerelem..

Elég hasonló kérdés, nem tudom ugyanaz a kérdező vagy-e. Helyette nem tudod a problémáit megoldani és nem is feladatod.

Az az ő dolga, majd csinál vele valamit. Beszélj vele hogy hozzád fordulhat és meghallgatod, hogy tudja támogatod, de ennél többet nem tudsz.

2021. nov. 7. 17:54
 2/2 anonim válasza:
Nem értem, és miben kéne segíteni? Így elég nehéz bármit mondani. Autót szerelni kell neki segíteni?
2021. nov. 7. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!