Segítenék a barátnőmnek, hogyan?
Figyelt kérdés
A barátnőm nem éppen a leghíresebb az osztály köreiben. A lányok állandóan kibeszélik, sőt, még az orra elött is. Még azért is őt hibásztatják, amit nem is ő csinált. Már próbáltam beszélni a lányokkal, de jóformán le se sz@rják azt amit mondok. Már ott tartunk, hogy a fiúkkal haverkodunk, mert a lányok nagyon hárpiák. Segítenétek? Mit mondjak neki, hogy több legyen az önbizalma? Vagy a többi lánynak mit mondjak, hogy észhez térjenek? Előre is köszönöm a segítséget!2014. nov. 4. 18:04
1/2 Grim13 válasza:
semmit, ilyen ismeretséget el kell kerülni, le kell sz@arni, az életben hidd el nem a népszerűség a cél hanem a minőségi barátok, barátkozzatok a fiukkal akkor ahogy írtad, nem tudom milyen osztályról van szó de minél fiatalabb annál jobb, ha most a fiukkal barátkozik akkor később lehet a többi csajt megeszi majd a fene hogy a fiukat nem érdeklik úgy, én igazából azt mondanám nekik hogy szálljanak le rólam és keressenek maguknak más majmot
2/2 A kérdező kommentje:
Oké köszi!
2014. nov. 5. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!