Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti eltudnátok engedni a barátnőtöket buliba full nyugodtan?
Igen, nyilván azért mert valakinek van barátja/barátnője attól még a két személynek lesz magánélete és nem fognak mindent együtt csinálni:D
Egy egészséges kapcsolatnak amúgy is az egyik feltétele a bizalom, ha ez nincs meg akkor reménytelen az egész hosszútávon
Nekem soha nem sikerült. Ezek a tipikus "bizalmi" rizsák amit az első is írt, soha nem működtek előben. Csak akkor nem volt gond, amikor engem is elhivott magával, de ez oda-vissza működött, és ez a kapcsolat volt a legjobb-egészségesebb.
Egyébként meg bulizni én azért járok, hogy csajozzak/ismerkedjek/be álljak ezért , nem is feltételezem hogy a csajok más okok miatt mennének.
Engem elengedne simán. Max azért aggódnia, hogy minden rendben és hogy jól vagyok.
Mondjuk mi már bőven nem tinik vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!